10.000-11.000 TL arası laptop önerisi

Aslında CS:GO ve BF3-BF1 ve yeni çıkacak oyunları oynamak istiyorum.

2060 lı msi veya asus alabilirim, link paylaşabilir misiniz?

@FurkanGüler sizin de işinize yarayabilir hocam. Ryzen takıntısı olan için bir şey diyemem ancak 9. nesil i7 den üstün bir işlemci. 10. nesil için bir şey diyemem ancak incelemelerinde oldukça başarılı. Kasa için Asus "Askeri Sınıf Dayanıklılık" başlığında bir reklamla çıkmıştı. İncelemelerinde de oldukça pozitif konuşulmuştu. Düşünürseniz 11.400TL şuan

@FurkanGüler sizin de işinize yarayabilir hocam. Ryzen takıntısı olan için bir şey diyemem ancak 9. nesil i7'den üstün bir işlemci. 10. nesil için bir şey diyemem ancak incelemelerinde oldukça başarılı. Kasa için ASUS "askeri sınıf dayanıklılık" başlığında bir reklamla çıkmıştı. İncelemelerinde de oldukça pozitif konuşulmuştu. Düşünürseniz 11.400TL şu an.

Laptop gayet iyi ben ASUS ve MSI baktığımda 15 binden aşağı göremiyordum. Sadece RAM'in 8 GB olmasına taktım. Koskoca ASUS şunu neden 16 yapmazki.

Son düzenleme:
Laptop gayet iyi ben ASUS ve MSI baktığımda 15 binden aşağı göremiyordum. Sadece RAM'in 8 GB olmasına taktım. Koskoca ASUS şunu neden 16 yapmazki.
Ben ilk etapta sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Çok eksikliğini çekerseniz ilerleyen zamanlarda bi 8 GB daha eklersiniz. İmkanınız varsa bence değerlendirin bu fırsatı, indirimdeymiş.

Arkadaşım Monster'ın hatrılamadığım bir modelini aldı 4K ekran 2080 Ti var o bilgisayarda fakat şu an satılmıyor 8 ay falan oluyor PC'yi alalı inanılmaz derecede fan sesi yapıyor genelinde mi var bilmiyorum ama uçak gibi sesi var yükdeyken.

2080 Ti laptoplar için çıkmadı. Ve hiçbir laptopta yok. 2080SUPER le karıştırıyor olabilirsin.

17.3 inç bulursak kesin alırım çok iyi duruyor.

Hangisinin 17.3 inç olanını istiyorsunuz bir araştıralım.
17.3 inç laptoplar 15 bin TL'ye dayanıyor. Ama bir tane MSİ buldum.
Ben sana ilk attığım 32 GB RAM ve fazlasıyla depolama alanı olan Asus öneririm. Hatta inceleme videosunu bir bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama illa 17.3 istiyorsan attığım MSI gayet yeterli ve işini görücek. Ekran kartları aynı.

Son düzenleme:
Hangisinin 17.3 inç olanını istiyorsunuz bir araştıralım.
17.3 inç laptoplar 15 bin TL'ye dayanıyor. Ama bir tane MSİ buldum.
Ben sana ilk attığım 32 GB RAM ve fazlasıyla depolama alanı olan Asus öneririm. Hatta inceleme videosunu bir bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama illa 17.3 istiyorsan attığım MSI gayet yeterli ve işini görücek. Ekran kartları aynı.

Eski bilgisayarım da 15.6 inçti çok küçük geliyordu. Bütçemi aşamam maalesef fakat ekran kartı güzel olsun rami 16 olsun 17.3 inş olsun bana yeter

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı