TonFalcon
Hectopat
Etiketlediğiniz laptop gayet iyi ancak ben internetten büyük bütçeli ürünler alma taraftarı değilim. Daha çok görüp beğenebileceğim Vatan, TeknoSA, Media Markt gibi yerlerden almayı tercih ederim. Ayrıca Monster'ın dış kasası hakkında doğrusunuz. Birçok üretici metal kullanırken Monster sertleştirilmiş plastik kullanıyor diye biliyorum (Yanlış isem düzeltiniz). İlginiz için teşekkürler.
Bu bütçeyle Monster almanı önermem. Taşıma zorunluluğu olanlar dizüstü alır ve bunlar taşınacağı için bir nebzede sağlam olmalı. Monster bu konuda başarısız bildiğim kadarıyla. Ayrıca siteye girip baktığımda bir çok dizüstünün ağır ve kalın olduğunu görüyorum. Bence bütçe bir tık arttırılabiliyorsa MSI P65 CREATOR 9SE-409TR I7-9750H 16GB DDR4 RTX2060 GDDR6 6GB 512GB SSD 15.6" FHD W10 Notebook | ITOPYA alın. Oyun için dizüstü tercih etmediğim ve asla tercih etmeyeceğim için diğerleri hakkında bir fikrim yok. Arkadaşların önerilerini değerlendirmeni tavsiye ederim. Pe65 ekranı dışında tam istediğiniz gibi sanırım.