10.000-12.000 TL Laptop Önerisi

Monster almalısın diye düşünüyorum. Sonuçta diğer markalar yurt dışından geldiğinden vergi oranları biraz daha yüksek. Hem Monster'da bileşen yükseltme seçeneği olması artı bir özellik diye düşünüyorum.

Monster almalısın diye düşünüyorum. Sonuçta diğer markalar yurt dışından geldiğinden vergi oranları biraz daha yüksek. Hem Monster'da bileşen yükseltme seçeneği olması artı bir özellik diye düşünüyorum.
Monster'ın bileşenleri de yurt dışından geliyor. Sadece burada birleştiriyorlar. Biraz detaylı düşünmelisiniz. Aynı şey yerli telefon, televizyon adı altında satılan ürünlerde de geçerli. İllaki duymuşsunuzdur.

Monster'ın bileşenleri de yurt dışından geliyor. Sadece burada birleştiriyorlar. Biraz detaylı düşünmelisiniz. Aynı şey yerli telefon, televizyon adı altında satılan ürünlerde de geçerli. İllaki duymuşsunuzdur.
Doğrudur ama siz Asus laptop almak istediğinizde istediğiniz parçasını yükseltebiliyor musunuz? Kaldı ki Asus yıllardır ülkemizde faaliyet göstermesine rağmen.

Zaten laptop yerinden oynamayıcak arkadaşın dediğine göre o yüzden Monster almak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Doğrudur ama siz Asus laptop almak istediğinizde istediğiniz parçasını yükseltebiliyor musunuz? Kaldı ki Asus yıllardır ülkemizde faaliyet göstermesine rağmen.
7000 serisi işlemciye sahip bir dizüstü, alındıktan bir kaç sene sonra yetersiz geldiği için sadece işlemci değiştirilerek 9000 serisine yükseltilebiliyorsa takdir ederim fakat, siteden parçalar seçilerek alınıyorsa veya yapabileceğiniz upgrade sınırlıysa pek bir farkı olduğu söylenemez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı