10.000-13.000TL bandında Gaming laptop önerisi

Merhaba, bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz bu PC'yi alın derim çoğu oyunu oynatır.

Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle bunu alırdım Acer'de iyi ama hem servis olarak hem de performans olarak daha kötü bu bilgisayarı 5 gün önce aldım şu anda çok memnunum ilerleyen zamanda 8 GB RAM taktırmayı planlıyorum 16 GB RAM ile çok daha iyi olacaktır sormak istediğiniz soru olursa da elimden geldiğince cevaplarım

Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle bunu alırdım Acer'de iyi ama hem servis olarak hem de performans olarak daha kötü bu bilgisayarı 5 gün önce aldım şu anda çok memnunum ilerleyen zamanda 8 GB RAM taktırmayı planlıyorum 16 GB RAM ile çok daha iyi olacaktır sormak istediğiniz soru olursa da elimden geldiğince cevaplarım.

16 yaparsanız 2 katı FPS farkı olur çünkü şu an tek kanal ramdesiniz ve evet dediğiniz gibi tam bir fp ürünü almanızı tavsiye ederim.

16 yaparsanız 2 katı FPS farkı olur çünkü şu an tek kanal ramdesiniz ve evet dediğiniz gibi tam bir fp ürünü almanızı tavsiye ederim.

2kati fark sadece FPS oyunlarinda olur AAA oyunlarda fazla hissedilmez droplari azaltir ve biraz FPS artar o kadar.

Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle bunu alırdım Acer'de iyi ama hem servis olarak hem de performans olarak daha kötü bu bilgisayarı 5 gün önce aldım şu anda çok memnunum ilerleyen zamanda 8 GB RAM taktırmayı planlıyorum 16 GB RAM ile çok daha iyi olacaktır sormak istediğiniz soru olursa da elimden geldiğince cevaplarım
Çok teşekkür ederim 8GB olarak kalsa da işimi görür mü? Uzun ömürlü olması ve oyunlarda sıkıntı yaşamamak önceliğim. Aynı zamanda akademik hayatımda da kullanacağım. Şu anlık oynadığım oyunlar ise Lol,cs go,witcher 3,valorant,sims,stardew valley tarzı oyunlar

Dostum sakın 1650 laptop alma da bu bütçede. En kötü 3050 al ama yaz indirimleri ile 3050 ti de bulursun bence. Ayrıca bazı yorumlar gördüm Valo, CS oynarsın gibi... 3050 veya 3050 ti bulunan cihazda, yani senin bütçen dahilinde olan cihazlarda tüm oyunları oynarsın. Çoğunu da yüksek ve ultrada oynarsın. O konuda kafan rahat olsun.

Çok teşekkür ederim 8 GB olarak kalsa da işimi görür mü? Uzun ömürlü olması ve oyunlarda sıkıntı yaşamamak önceliğim. Aynı zamanda akademik hayatımda da kullanacağım. Şu anlık oynadığım oyunlar ise LoL, CS:GO, Witcher 3, Valorant, Sims, Stardew Valley tarzı oyunlar

8 GB RAM'li halide iş görür ama oyunlarda daha düşük performans alırsınız mesela 8 GB RAM'li haliyle şu an CS:GO'da yüksek ayarlarda 120-140FPS ortalama veriyor 16 GB yaptığım zaman 200-220'lere kadar çıkacağını düşünüyorum

Dostum sakın 1650 laptop alma da bu bütçede. En kötü 3050 al ama yaz indirimleri ile 3050 ti de bulursun bence. Ayrıca bazı yorumlar gördüm Valo, CS oynarsın gibi... 3050 veya 3050 ti bulunan cihazda, yani senin bütçen dahilinde olan cihazlarda tüm oyunları oynarsın. Çoğunu da yüksek ve ultrada oynarsın. O konuda kafan rahat olsun

Dostum sakın 1650 laptop alma da bu bütçede. En kötü 3050 al ama yaz indirimleri ile 3050 ti de bulursun bence. Ayrıca bazı yorumlar gördüm Valo, CS oynarsın gibi... 3050 veya 3050 ti bulunan cihazda, yani senin bütçen dahilinde olan cihazlarda tüm oyunları oynarsın. Çoğunu da yüksek ve ultrada oynarsın. O konuda kafan rahat olsun.
Sizce hangisi yardımcı olursanız çok sevinirim

Çok aşikar olacak şekilde Lenovo derim hocam. Her yönü ile diğer versustan üstün. Eğer bu ikisi arasında iseniz kesinlikle Lenovo iyidir. Diğeri de gayet iyi ama bu karşılaştırmada Lenovo çok çok daha üstün. Onu öneririm. Sanırım tek sorunu adaptör, o da müşteri hizmetleri ile çözülüyor. Başka hiç sıkıntısını duymadım, herkes öneriyor.
(Adaptör sorunu belki de çözülmüştür, onun hakkında tam bilgim yok. Karar kildiysaniz bu cihazla ilgili konu açınız, kullananlar da yorumlarını belirtirler. Daha da net bilgiler olur inşallah.)

Kesinlikle Lenovo hem işlemcisi hem ekran kartı daha iyi ayrıca Acer 15.500TL etmez gereksiz pahalı satıyorlar illa Acer'ı alacaksanız Trendyol Hepsiburada gibi sitelerden alın çok daha ucuza gelir

Kesinlikle Lenovo hem işlemcisi hem ekran kartı daha iyi ayrıca Acer 15.500TL etmez gereksiz pahalı satıyorlar illa Acer'ı alacaksanız Trendyol Hepsiburada gibi sitelerden alın çok daha ucuza gelir
Çok teşekkürler her şey için, tercihim lenovo olacak

Çok aşikar olacak şekilde Lenovo derim hocam. Her yönü ile diğer versustan üstün. Eğer bu ikisi arasında iseniz kesinlikle Lenovo iyidir. Diğeri de gayet iyi ama bu karşılaştırmada Lenovo çok çok daha üstün. Onu öneririm. Sanırım tek sorunu adaptör, o da müşteri hizmetleri ile çözülüyor. Başka hiç sıkıntısını duymadım, herkes öneriyor.
(Adaptör sorunu belki de çözülmüştür, onun hakkında tam bilgim yok. Karar kildiysaniz bu cihazla ilgili konu açınız, kullananlar da yorumlarını belirtirler. Daha da net bilgiler olur inşallah.)
Teşekkürler çok yardımcı oldunuz umarım bir sıkıntı çıkarmaz :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı