Bazı ürünleri iyi dediğiniz ürünlerin Abra ve diğer alt serilere göre malzeme kalitesi daha iyi olabilir ancak bu fason mal olduğu gerçeğini değiştirmez. Sorun çıkarsa müşteri hizmetleri ve servis ile iyice bir uğraşacağını unutmasın alacak arkadaş.Yanlış model attım şimdi doğru Monster modelini attım. Excalibur çöp ama Monster bazı ürünleri kötü bazı modelleri iyi bir marka.
Bazı ürünleri iyi dediğiniz ürünlerin Abra ve diğer alt serilere göre malzeme kalitesi daha iyi olabilir ancak bu fason mal olduğu gerçeğini değiştirmez. Sorun çıkarsa müşteri hizmetleri ve servis ile iyice bir uğraşacağını unutmasın alacak arkadaş.
Aylardır Monster, Excalibur sevdalılarıyla uğraştım. Excalibur'a direk çöp deyip, Monster'ın bazı modelleri iyi diyene de ilk kez rastlıyorum. İkisi de Çin'de merdiven altı ve en ucuz malzemeler kullanılarak maliyet minimuma çekilip üretiliyor. Ardından Türkiye'ye getirtiliyor ve Excalibur, Casper, Monster logoları basılıyor. 2-3 bin TL az para verip teneke almaktansa o parayı gözden çıkarıp ASUS, MSI gibi kaliteli markaların tercih edilmesinden yanayım.
Bazı ürünleri iyi dediğiniz ürünlerin Abra ve diğer alt serilere göre malzeme kalitesi daha iyi olabilir ancak bu fason mal olduğu gerçeğini değiştirmez. Sorun çıkarsa müşteri hizmetleri ve servis ile iyice bir uğraşacağını unutmasın alacak arkadaş.
Aylardır Monster, Excalibur sevdalılarıyla uğraştım. Excalibur'a direk çöp deyip, Monster'ın bazı modelleri iyi diyene de ilk kez rastlıyorum. İkisi de Çin'de merdiven altı ve en ucuz malzemeler kullanılarak maliyet minimuma çekilip üretiliyor. Ardından Türkiye'ye getirtiliyor ve Excalibur, Casper, Monster logoları basılıyor. 2-3 bin TL az para verip teneke almaktansa o parayı gözden çıkarıp ASUS, MSI gibi kaliteli markaların tercih edilmesinden yanayım.
Fason mal olması ürünün kötü olduğu anlamına gelmez. Ayrıca neden model bazlı gitmediğinizi anlayamıyorum, TongFang kasalarının çoğu iyi iş çıkarıyor.Bazı ürünleri iyi dediğiniz ürünlerin Abra ve diğer alt serilere göre malzeme kalitesi daha iyi olabilir ancak bu fason mal olduğu gerçeğini değiştirmez. Sorun çıkarsa müşteri hizmetleri ve servis ile iyice bir uğraşacağını unutmasın alacak arkadaş.
En ucuz malzemeler kullanılarak üretilmiyor, Tulparların çoğu TongFang kasası. Ülkemizde pek bilinmese de TongFang kasaları gayet güzeldir.Aylardır Monster, Excalibur sevdalılarıyla uğraştım. Excalibur'a direk çöp diyip, Monster'ın bazı modelleri iyi diyene de ilk kez rastlıyorum. İkisi de Çin'de merdiven altı ve en ucuz malzemeler kullanılarak maliyet minimuma çekilip üretiliyor. Ardından Türkiye'ye getirtiliyor ve Excalibur, Casper, Monster logoları basılıyor.
Ürün bazlı gidelim demişsiniz ancak ürünün bilgisini vermemişsiniz. Monster'ın teknik servisi Türkiye ortalamasının çok üstündedir.Ürün bazlı gitmek isterseniz direk örnek verebilirim. Bir arkadaşım Monster bir bilgisayar aldı. Almadan önce "alma, başını ağrıtır" diye sitem ettiysem de dinlemedi. Herhalde markanın reklamlarına ve cazibesine takıldı. 1 ay geçti beni bilgisayar çok ısınıyor napabilirim diye aradı. Servise verdi, kullanıcı hatası dediler 1000 TL fatura çıkarttılar.
Monster veya Excalibur düşünmüyorum. Bu markaların kalitelerini başka bir konuda konuşursanız sevinirim. Benin araştırmalarım sonucu bulduklarım;
MSI Bravo 17 A4ddr-039xtr Amd Ryzen 7 4800h 512gb Ssd Rx5500m Freedos 17.3" Fhd Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol - 10.770 (17"ekran)
HP Omen 15-en0004nt 267u5ea Ryzen7-4800h 16gb Ddr4 1tb Ssd Gtx1650tı 4gb 15.6" Fhd Ips Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol - 10.349
ASUS Rog Zephyrus G14 Ga401ıı-bm012-gaming Amd Ryzen 7 4800hs 16 Gb 512 Gb Ssd Gtx1650ti 14" Fhd Dos Fiyatı, Yorumları - Trendyol - 10.799
LENOVO Siyah Ideapad Gaming 3 15.6"/ryzen 7 4800h/16 Gb/512 Gb/full Hd Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol - 11.499
MSI Creator 15M A10SD-457TR Intel Core i7 10750H 16GB 256GB SSD GTX1660Ti Windows 10 Home 15.6" FHD Fiyatı, Yorumları - Trendyol - 12.999 (panel kötü)(tasarımcı dizayn)
MSI Creator 17M A9SD-049TR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor - 15.619 (düşük nesil) (tasarımcı dizayn)
Oyun oynanmayacak sanırım, creator 15m idealdir. Ekran %100 sRGB, kötü değil hocam.
Tasarım için alıyorsanız İPS panel olduğuna dikkat edin. sRGB değerleri hikaye.Özellikle oyun için değil ki zaten şurada gösterdiğim laptopların oyun performansı da idare eder olacaktır o yüzden özellikle belirtmeme gerek yok diye düşündüm. Creator 15m bence de özellik ve tasarım açısından çok iyi ama IPS ekran olmaması benim için bayağı negatif bir etken.