10.000 ila 11.000 arası laptop önerisi

Bütçe
11400

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar merhaba bilgisayar almayı karar verdim. Lenovo Ideapad 3 donanımına göre bayağı iyi geldi. Almayı karar verdim. Yazılım yapmak için video editlemek için film izlemek için oyun oynamak gibi gibi. Oyun olarak CS:GO tarzı. Benim için saej süresi önemli ne kadar çok giderse o kadar iyi. Asıl en önemlisi fans eşi oyun oynarken bir gram fan sesi duymak istemiyorum. Eski bilgisayarımda çok ses yapıyordu. Beklentilerimi karşılar mi cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Laptop üreticileri genelde fan sesi için itina ile çalışır ve oyunculara hangi oyunu oynadıklarına bakmaksızın motor ve uzaya kalkan jet sesi duyurtmak için tüm mühendislik harikalarına önem verirler. Şaka bir yana lami cimi yok Lenovo Ideapad işini görür ve de idealdir. Oyun oynayacaksan her türlü fan sesi alacaksın zaten.

Bütçeye biraz daha koyabiliyorsan bunu öneririm, fan sesi illaki duyacaksın oyun oynarken.

Bütçeye biraz daha koyabiliyorsan bunu öneririm, fan sesi illaki duyacaksın oyun oynarken.

bu laptopun kalitesi nasıldır? Ips sanırım. Lenovo g3 acl R5 5700U ile karşılaştırsak ne gibi artısı olabilir hocam? teşekkür ederim.

Bu laptopun kalitesi nasıldır? IPS sanırım. Lenovo G3 acl R5 5700U ile karşılaştırsak ne gibi artısı olabilir hocam? Teşekkür ederim.

Kalitesi ortalama, artısı işlemci gücü ve GPU gücü, ThinkBook daha iyi pil ömrü sunar bu cihaz biraz daha performans odaklı ona göre.

Kalitesi ortalama, artısı işlemci gücü ve GPU gücü, ThinkBook daha iyi pil ömrü sunar bu cihaz biraz daha performans odaklı ona göre.
Thinkbook'daki şarj adaptörü de normal laptop adaptörü gibiymiş yani en çok dikkat ettiğim şeyden mahrum kalınca Thinkbook'dan soğudum resmen. Hp'ler eskiden çok ısınıyordu ve ciddi plastikti acaba düzelttiler mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı