10.000 lira laptop önerisi

Bütçe
10000-14000

ardapro06

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Fark Etmez
10k bütçem var biraz daha ekleyebilirim oyunlarda aşağı yukarı ortalama FPS verebilecek PC önerisi olan var mı?

10k bütçem var biraz daha ekleyebilirim oyunlarda aşağı yukarı ortalama FPS verebilecek PC önerisi olan var mı?

Laptop konusunda 2. elde GTX 1050 olan cihazlar var ise onlara bakabilirsiniz. Bu kart size sadece basit oyunları Low ayarlarda 60 FPS oynatabilir. Yeni ve triple a+ oyunlarda ise iyi bir performans vermez oynatır mı bilmiyorum.

Bunun haricinde bu bütçe ile oyun oynatacak bir cihaza sahip olmanız oldukça zor gibi görünüyor.

Laptop konusunda 2. elde GTX 1050 olan cihazlar var ise onlara bakabilirsiniz. Bu kart size sadece basit oyunları Low ayarlarda 60 FPS oynatabilir. Yeni ve triple a+ oyunlarda ise iyi bir performans vermez oynatır mı bilmiyorum.

Bunun haricinde bu bütçe ile oyun oynatacak bir cihaza sahip olmanız oldukça zor gibi görünüyor.

Aşağı yukarı Max bu civarda mı olur daha yüksek olmazı mi?

Aşağı yukarı Max bu civarda mı olur daha yüksek olmazı mi?
Merhabalar, Amazonda nerdeyse bütün kredi kartlarina 6 ay vadesiz taksit imkanı var. Yani 15 bin TL veya 20 bin TL civari laptop alırsanız ayda 3 bin TL civarında bir taksit ödeyeceksiniz.

Bu şekilde düşünüyorsan müsaitken laptop bakabilirim veya direkt sen amazondan bakabilirsin ben laptopumu Amazondan 6 taksitle aldım ayda 5.5 bin TL veriyorum.

En azından içine daha iyi sinecek bir cihaz alabilirsin.

Geri
Yukarı