10.000 TL başlangıç için elektrogitar önerisi

sametay06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX5600xt
r5 5500
Merhaba, gitar çalmaya başlamak istiyorum fakat hangi gitarla başlamam gerektiğini bilmiyorum. Manyetik tipi olarak HSH veya HH dizilimli bir gitar almak istiyorum. Ancak HSH bulmak oldukça zor, bu nedenle HH manyetikli bir gitar arayışındayım. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Bütçe: 10.000

Merhaba, gitar çalmaya başlamak istiyorum fakat hangi gitarla başlamam gerektiğini bilmiyorum. Manyetik tipi olarak HSH veya HH dizilimli bir gitar almak istiyorum. Ancak HSH bulmak oldukça zor, bu nedenle HH manyetikli bir gitar arayışındayım. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Bütçe: 10.000
Gitara yeni başlayacaksınız; Manyetik tipi ve niteliğinin sizin için neden önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Bundan beklentiniz nedir?

Gitara yeni başlayacaksınız; Manyetik tipi ve niteliğinin sizin için neden önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Bundan beklentiniz nedir?
Hmm, belkide farklı müzik türlerinin kümülatif bir şekilde oluşturmuş olduğu sesler bütününden bir sesi beğenip, o sese benzer sesler çıkartabilmek istiyordur sevgili arkadaşımız. Metal seven biri single manyetikli stratocasterler ile niçin kafa ağrıtsın, dip gürültüsünün insanın kafasının içinde nasıl tepiştiğini iyi bilirsiniz, üstün tecrübeleriniz doğrultusunda elbette.

Hocam, evde zaten SSS diziliminde babamın gitarı var. Çok sade, temiz ve hafif ses veriyor. Ancak ben Burzum tonlarında çalmak istediğim için HH diziliminde manyetiğe ihtiyacım var. Bu yüzden söyledikleriniz bana mantıksız geldi. Sonuçta kimse istemediği gitarı alıp gitardan soğumak istemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı