10.000 TL ekran kartı önerisi

@615226 merak emeyin hocam, bir kaç konuyu 10 sene gerisinde kalmış arkadaşlar işgal edince böyle oluyor. Şuan AMD ekran kartları ile Nvidia ekran kartları arasında en fazla 2-3 derece fark vardır.
 
@615226 merak emeyin hocam, birkaç konuyu 10 sene gerisinde kalmış arkadaşlar işgal edince böyle oluyor.

İnşallah öyledir hocam ya. Öneri vermeye korkar hale geldik. Aynısını işlemci konusunda da yapmışlardı. 'AMD fırın gibi ısınıyor alınır mı? Intel daha stabil' diyorlardı. Bu konuda ben RX 7600 önerdikten sonra da bir linç görürsem silip giderim herhalde.
 

Hocam geçen bende bunu önerdim aynı bütçede ve ' NVIDIA dururken AMD önerilir mi? AMD ısınıyor AMD stabil değil. ' diye 7 kişi beğenmedim ifadesi atıp linçlemişti.

Yine linçleyen olmayacaksa bende RX 7600 diyorum.

2 yıldır 6700XT kullanıyorum kart stabil ısınma sorununu kim diyor kart 55derecenin üzerine cıkmıyor 7600XT almayın bence onun yerine 4060 alın derim bence ikisi de kötü kartlarda 4060 daha iyidir 7600XT'den bütçe biraz artarsa 6750XT alın geçin. (4060 ve 7600 alınmaya deymez)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı