10.000 TL ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
10000
5000 serisi şu yüzden tercih edilmemeli AFMF gibi teknolojileri ileride daha iyi olacak, ancak RX 5000 serisinde bu destek yok.

Evet RX6600 hala iyi sayılabilecek bir kart ancak yine de sıfır tercih edilmemeli. Geride kalan ekran kartları sıfır alınmamalı. Dediğiniz gibi RX6700 gibi 2.el ekran kartları daha iyi olur.
Hocam sana nereden ulaşabilirim?

Ekran kartlarından anlayan insanlara ihtiyacım var, ufak bir proje başlattım şu anda çok fazla kapsamlı değil zamanla geliştireceğime inanıyorum.
Bir göz atmak istersen atarım sana basit bir excel tablosu.
Tüm olayı fiyat performans listesi halihazırda G3D Benchmark'ına göre fiyat-performans dengesini sıralıyor tabii bu haliyle çok sağlıklı değil.

Ekran kartlarından anlayan insanlara ihtiyacım var, ufak bir proje başlattım şu anda çok fazla kapsamlı değil zamanla geliştireceğime inanıyorum.
Bir göz atmak istersen atarım sana basit bir Excel tablosu.
Tüm olayı fiyat performans listesi halihazırda G3D Benchmark'ına göre fiyat-performans dengesini sıralıyor tabii bu haliyle çok sağlıklı değil.

Yok reis sağ olasın ben pek ilgilenmiyorum. Sana başarılar dilerim.

RX 5000 serisi sıfır olarak alınmamalı aynı şekilde 6000 serisi de, belki RX 6700 alınabilir. RX 6700 XT ise 10k değil zaten.

5000 evet, 6000 ise hala sıfır almak isteyen kişiler için tercih edilebilir özellikle 6700, 7600 ve 4060'a kıyasla iyi bir alternatif.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı