10.000 TL Gaming Laptop Önerisi

Bütçe
10000
Hocam izledim çok güzel incelenmiş. Son olarak sorum şu gittigidiyor'dan mı alayım hepsiburada'dan mı? gittigidiyor'da taksit seçeneği de var çünkü. Acil dönüş yaparsan sevinirim.
 
Arkadaşlar bu bütçeye oyunları high ve daha yüksek ayarlarda oynatacak oyuncu laptopu arıyorum. Yeni nesil oyunlari asla medium da oynatmayacak. Umarım vardır. Piyasaya baktığımda bu fiyattan aşağı sağlam bir şey bulamadım.Monster çok sıkıntılı MSI G serisinde ekran da sıkıntı var gibi duyumlar aldım. O yüzden aldığımda beni üzmeyecek bir gaming laptop arıyorum. Özellikle soğutma ve bataryasına çok önem veririm. Lütfen önerilerinizi bana bildirin.
 
Hocam GTX 1660 Tİ altının beni tatmin edeceğimi sanmıyorum üsttelik VRAM'i yeni oyunlara yetersiz kalabilir diye düşünüyorum. Şuan aklıma ASUS TUF F15 506XLU HN122 yattı açıkcası.
Link atar mısınız?
 
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ir-bilgisayar-p-HBV00001BZKGA?magaza=Teknorya bu arada hn225 olanıymış.Alttaki soğutma sistemi balpeteği şeklinde olduğu için ısınma sıkıntısı var diyorlar. Kimisi de yok diyor. Kafam karıştı açıkcası. Alternatif olarak MSİ GF65 THİN 10SDR buldum ama onda da işlemci çok ısınıyormuş. Ne yapacağım bilemedim.
F serisi TUF modellerinde ısınma yok bildiğim kadarıyla, yine de bundansa arkadaşların attığı Omen 15 ya da HP Pavilion (ısınma sorunu yoksa) daha mantıklı gibi. Yurtdışından alabilirseniz Legion modelleri çok iyi.
MSI konusunu en iyi @Radeon RX 5500M hocam bilir.
 

Geri
Yukarı