10.000 TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
10000
MSI GF63 8rd, 2018'de geri aldım. Pilden iyi bir şey elde etmek için işlemci ve GPU kullanımını sınırlamanız gerekiyor. Pratik değil. Ekran iyi ama renkler profesyonel kullanım için çok doğru değil. Yapı kalitesi çoğunlukla plastiktir ve çok fazla klavye esnekliğine sahiptir. Bu fiyata hemen hemen tüm MSI modelleri aynı kasaya sahiptir.

GF63 MSI'ın giriş segmenti bir modeli. Bu tip problemler yaşamanız normal. Bu fiyata GL65 gibi bir model var örneğin. Kasanın üst kısmı alüminyum, klavye etrafı alüminyum hisli plastik. Ekran renkleri hariç hiçbir sorun yoktur bunda.
 
1660 Ti ile 3050 arasinda cok buyuk ucurum var mi sizce? VRAM olayi orta grafikte sorun cikarmaz gibi geliyor 3050'de.
Ve sanirim https://www.hepsiburada.com/asus-tu...HM?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail bu bilgisayari alacağım ekstra RAM ıle 10k eder ve butceyi cok asmak istemiyorum. 10kya 1660 Ti varsa gordugunuz onlara da bakayim bu bilgisayar indirimde gorunuyor ki bence fena indirim degil.

Aceleniz yoksa bu laptop için indirim bekleyebilirsiniz, tabii biraz risk ama 8400 TL'ye satıldığı zamanlar da oldu. Aynı şekilde yükselme ihtimali de var tabii :(
 
Aceleniz yoksa bu laptop için indirim bekleyebilirsiniz, tabii biraz risk ama 8400 TL'ye satıldığı zamanlar da oldu. Aynı şekilde yükselme ihtimali de var tabii :(
Bir an once almak istiyorum erkenden alip oynayacagim surede 1kyi kazanirim gibi benim Tek kafami karistiran bu fiyata 1660ti bulunur mu max q degil ama
Casper Excalibur G770.1140-bvl0x-b Intel Core I5-11400h 16gb Ram 500gb Nvme Ssd 4gb Rtx3050tı Freedos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu bilgisayar nasil peki hem pesin fiyata taksit hemde 8 ram daha fazla 700tlye ti farki olur. Excalibur kullanan var mi nasil bir marka
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı