Hocam skylake ile kabylake arasında çok bir performans farkı yoktur bide 960 pro biraz abartı değilmi bütcene göre düşündüğümüz zaman senin samsung 750 evo falan alman daha mantıklı olmazmı istersen sana böyle bir sistem toplarım birde çift gtx 1070 tek 1080den daha güçlüdür. Ve çok bir fiyat farkıda olmaz ve nerdeyse gtx 1080den alcağın fpsyi ikiye katlarsın. Bak sana bir sistem topluyorum. istersen yaparsın ama emin ol çok güçlü olcak.
sinerji.com üzerinden alabileceksen sana bir pc önericeğim . daha doğrusu 2 pc önericeğim bunlar hazır toplama pc yani adamlar pcleri toplayıp satıyorlar. Yani bu işi bilenler kaliteli bir şekilde toplayıp sana kaliteli bir şekilde paketleip gönderiryorlar. bunları ben pcimi ordan aldığım için biliyorum . kablolaması falan çok güzeldi nerdeyse ön tarafta kablo yoktu. çok kaliteli bir şekilde ince işlilik ile toplanmıştı bak sana bir kaç tane sistem göndericeğim. bunları incele. benim sistemide göndericeğim bi bak istersen.
BU PCLERİN SIVI SOĞUTMASI ÇOK KALİTELİ DÜNYANIN EN SESİS FANLARINA SAHİPTİR SONUÇTA DEEP COOL YANİ NETEN BAK İSTERSEN YABANCILAR EN ÇOK DEEP COOL VE NZXT KULANIR. NZXT TÜRKİYEYE DAHA ÇOK GELMEDİ AMA İNŞ GELİR ÇÜNKÜ ÇOK GÜZEL KASA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ VAR .
Sinerji DCK1070 i5-6500 8GB 1TB GTX1070(Asus) BAK BUDA BENİMKİ BUNU BEYAZINI ALDIM BEN 3 GÜNDE ELİME ULAŞTI VE ÇOK KALİTELİ ÜRÜN GELDİ KABLOLAMADAN TUT TEMİZ İŞE KADAR HER ŞEY PROFOSYENEL İDİ. ÖNERİRİM.