10.000 TL hikayeli ve FPS oyunları için monitor önerisi

Bütçe
10000
Hocam teşekkür ederim sizce 1080p için bu sistem nasıldır
Yoksa 2K için bunu mu alayım.

Son olarak sizce 1080p de hala hikayeli oyun oynanır mı Online FPS shooter için en iyi tercihin 24 inç 240Hz 1080p monitor olduğunu biliyorum fakat hikayeli oyun da çok oynayacağım FPS oyunları ile birlikte çok kararsızım.

Her iki sistem de iyi geleceğe yönelik açısından 4070 tercih edebilirsin. Sadece SSD'yi belki bir tık yükseltebilirsin. Hocam eğer profesyonel değilseniz 27 inç fena olmaz. Fakat profesyonelseniz 24 inç ekranlara bakabilirsiniz. Hikayeli oyunlar konusunda RDR vesaire 2K önemlidir. Büyük ekran daha rahat hissettirir. Son kararı siz verirsiniz.

Her iki sistem de iyi geleceğe yönelik açısından 4070 tercih edebilirsin. Sadece SSD'yi belki bir tık yükseltebilirsin. Hocam eğer profesyonel değilseniz 27 inç fena olmaz. Fakat profesyonelseniz 24 inç ekranlara bakabilirsiniz. Hikayeli oyunlar konusunda RDR vesaire 2K önemlidir. Büyük ekran daha rahat hissettirir. Son kararı siz verirsiniz.

Geleceğe dönük açısından tam tersi DDR5 sistem daha iyi. Ben 2K da kullanmak istediğim için 4070 sistemi attım. Onun dışında diğer her parça daha iyi DDR5 sistem de. Ama DDR5 alırsam 4060 Ti yani 1080p oynamak zorunda kalacağım ve çok istemiyorum açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı