10.000 TL kask önerisi

OnBirHarfli

Picopat
Daha fazla  
10.000 TL bandında ece 2206 olan bir full face kask istiyorum. Aradığım temel şeyler ıntercom ve mikrofon için giriş yerlerinin olması ve orijinal vizör/pinlock seçeneklerinin bulunması.
Kaskın tasarımı agresif olursa daha iyi olur ama olması zorunlu değil. 2XL bedeni bulunan bir kask olursa daha iyi olur. Güneş vizörü olup olmaması fark etmez.

Kaskın bedeni marka modellere göre farklılık gösterebiliyor. LS2 Rapid 1 Modelinde L beden Rapid 2 modelinde ise XXL Kullanıyorum. Oysaki yapı olarak aynı kasklar sadece iç pad ler farklı.

Size de önerebileceğim kasklardan biride bu modeldir.

Nexx SX.100 Mat Siyah Kask

Güneydoğu Anadolu'nun en büyük motosiklet ekipman satan bir mağazasın da çalışıyorum kesinlikle bu bütçeye HJC markasını öneririm. Özellikle i71 olabilir.

IMG_8116.jpeg

Kalıbı biraz dar oluyor ek olarak. Şehrinizde satan bir yer varsa önce deneyip öyle sipariş edin.

Intercom ve mikrofon yerleri mevcut ve Amerikan malı. Çin malı LS2'den de uzak durun.

10.000 TL bandında ece 2206 olan bir full face kask istiyorum. Aradığım temel şeyler ıntercom ve mikrofon için giriş yerlerinin olması ve orijinal vizör/pinlock seçeneklerinin bulunması.
Kaskın tasarımı agresif olursa daha iyi olur ama olması zorunlu değil. 2XL bedeni bulunan bir kask olursa daha iyi olur. Güneş vizörü olup olmaması fark etmez.
Havale ile alırsan bütçene denk geliyor.

Güneydoğu Anadolu'nun en büyük motosiklet ekipman satan bir mağazasın da çalışıyorum kesinlikle bu bütçeye hjc markasını öneririm. Özellikle i71 olabilir.

Eki Görüntüle 2446536

Kalıbı biraz dar oluyor ek olarak. Şehrinizde satan bir yer varsa önce deneyip öyle sipariş edin.

Intercom ve mikrofon yerleri mevcut ve Amerikan malı. Çin malı LS2'den de uzak durun.

F71 mi sizce yoksa i71 mi? Fiberglass diye F71 zaten düşündüğüm bir kask sizin de fikrinizi duymak isterim. Buna ek olarak maalesef Erzurum'dayım ve burada çok fazla mağaza yok genelde MT gibi kaskları satıyor olan mağazalarda.

Havale ile alırsan bütçene denk geliyor.

Kask tasarımı güzel bunu da inceleyeceğim, teşekkürler.

Son düzenleme:
F71 mi sizce yoksa i71 mi? Fiberglass diye F71 zaten düşündüğüm bir kask sizin de fikrinizi duymak isterim. Buna ek olarak maalesef Erzurum'dayım ve burada çok fazla mağaza yok genelde MT gibi kaskları satıyor olan mağazalarda.

Fiberglass düşündüğüne göre, F71 senin için daha mantıklı bir tercih olur. Hem hafif hem de dayanıklı bir yapıya sahip, uzun yolculuklarda konfor sağlıyor. Ayrıca havalandırması da gayet başarılı, özellikle sıcak havalarda farkını hissedersin.

i71 ise daha çok şehir içi sürüşler için ideal. Geniş görüş açısı sunuyor ve sessiz bir yapıya sahip. Ama malzeme olarak polikarbon kullanıldığı için F71 kadar sağlam değil.

Kısacası, performans ve dayanıklılık istiyorsan F71, konfor ve günlük kullanım için i71 daha uygun olur.

————————————————
Ama bütçeyi biraz daha artırabilirsen, RPHA 71'i kesinlikle öneririm.

Neden mi?

• Malzeme kalitesi çok daha üst düzey. PIM teknolojisi sayesinde fiberglass, karbon ve aramid kombinasyonu kullanılıyor, bu da hem hafiflik hem de sağlamlık sağlıyor.

• Uzun yolculuklarda konforu mükemmel. İç pedleri terletmeyen, antibakteriyel malzemeden yapılmış.

• Rüzgar ve yol sesini ciddi şekilde azaltıyor, yani çok daha sessiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

• Entegre güneş vizörü var, ekstra gözlük derdi yok.

• Havalandırma sistemi çok başarılı, sıcak havalarda bile serin kalıyorsun.

Kısacası, biraz daha bütçe ayırırsan, RPHA 71 uzun vadede çok daha memnun eder.

Fiberglass düşündüğüne göre, F71 senin için daha mantıklı bir tercih olur. Hem hafif hem de dayanıklı bir yapıya sahip, uzun yolculuklarda konfor sağlıyor. Ayrıca havalandırması da gayet başarılı, özellikle sıcak havalarda farkını hissedersin.

i71 ise daha çok şehir içi sürüşler için ideal. Geniş görüş açısı sunuyor ve sessiz bir yapıya sahip. Ama malzeme olarak polikarbon kullanıldığı için F71 kadar sağlam değil.

Kısacası, performans ve dayanıklılık istiyorsan F71, konfor ve günlük kullanım için i71 daha uygun olur.

————————————————
Ama bütçeyi biraz daha artırabilirsen, rpha 71'i kesinlikle öneririm.

Neden mi?

• Malzeme kalitesi çok daha üst düzey. Pım teknolojisi sayesinde fiberglass, karbon ve aramid kombinasyonu kullanılıyor, bu da hem hafiflik hem de sağlamlık sağlıyor.

• Uzun yolculuklarda konforu mükemmel. İç pedleri terletmeyen, antibakteriyel malzemeden yapılmış.

• Rüzgar ve yol sesini ciddi şekilde azaltıyor, yani çok daha sessiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

• Entegre güneş vizörü var, ekstra gözlük derdi yok.

• Havalandırma sistemi çok başarılı, sıcak havalarda bile serin kalıyorsun.

Kısacası, biraz daha bütçe ayırırsan, rpha 71 uzun vadede çok daha memnun eder.

Hocam, F71 aldım ama alın kısmından çok sıktığı için 3XL aramaya başladım. Şu an bulabildiğim tek kask Scorpion 520 EVO Air. Bu kask hakkında bilginiz var mı? Başka 3XL kask öneriniz varsa da olur. Kafa çevresi 63,5 ama kaskın kalıbı galiba olmadı.

Yeni konular

Geri
Yukarı