bluerr
Hectopat
- Makaleler
- 9
Daha fazla
İlginiz için çok teşekkürler fakat almışken aldığıma değmesi ve rekabetçi oyunlarda da artı sağlaması için minimum 240Hz bir monitör istiyorum. VA panel konusuna gelinirse de yazdıklarına göre benim kullandığım VA panel kalitesiz bir monitörmüş, fakat sanırsam bu G65B modeli VA panel konusunda çok iyi bir iş çıkarmış olsa gerek ki herkes böyle övüyor, Curved olması da ayrı güzel bir şey tabii, 27 inç monitörlerde flat display olması biraz eksi yaratabilir, piyasada zaten Curved IPS panel yok maalesef istesem de alamıyorum hepsi VA, ancak flat display alırsam IPS panel alabiliyorum, iyi eleyip bir karar vermek lazım.
Zaten ben de bu değerlerden anlamadığım için bu konuyu açtım, ben demiyorum ki illa IPS olacak asla VA panel almam, VA panelli bir öneri geldiği zaman eksisini artısını da tartışmak için açtım bu konuyu, evet bir ön yargım var eski monitörümden dolayı VA panele ama eksisini artısını tam bilirsem ve çok iyi bir VA panel ise baktığım monitör tabii ki alabilirim, alana kadar iyice araştırıp tüm önerileri değerlendirmek ve ona göre bir monitör seçmek istiyorum, sonuçta bu tarz aletler yıllarca kullanılan şeyler bu yüzden iyi araştırmak gerekiyor.
Tabii ki de araştırıp değerlendirmen senin en doğal hakkın. Sonuçta para veriyorsun. Bu monitör bütçesindeki en kaliteli model. Türkçe/yabancı bu monitörle alakalı çok fazla kaynak var zaten. İstersen onların incelemelerine de bakabilirsin. Bu bütçelerde önerdiğim 2 tane IPS monitör daha var. XG27acs ve R27QE. Bir de incelemesi olmayan modeller var. En azından ben görmedim.
Rtings incelemelerine bakmak istersen diye paylaşayım.
Bu TR de satılan G65B'nin 32 inç versiyonunun incelemesi.
Samsung Odyssey G65B S32BG65 Review
The Samsung Odyssey G6 S32BG65 is a 1440p gaming monitor, part of the 2022 Odyssey gaming lineup. It has a 1000R curved 32-inch screen, built with a VA panel. It...
Samsung Odyssey G65D S32BG65D Review
The Samsung Odyssey G6/G65D S32BG65D is a mid-range 32-inch, curved gaming monitor. It's a Best Buy-exclusive and updated version of the Samsung Odyssey G6 S32BG...
ASUS ROG Strix XG27ACS Review
The ASUS ROG Strix XG27ACS is a budget-friendly 27-inch, 1440p gaming monitor. It sits alongside a sibling variant, the XG27ACS-W, with the only difference betwe...
Rtings incelemelerini paylaşmamın sebebi puanlama yaparak değerlendirmesi. Ayrıca iyi ve kötü olduğu yanlarla alakalı bilgilerde içeriyor. Daha kolay kıyas yapabilirsin.
Ekstra olarak bu bütçelerde veya biraz üstünde satılan monitörlerinde incelemelerini paylaşayım.
Dell G2724D Review
The Dell G2724D is an entry-level gaming monitor with a 27-inch screen and 1440p resolution. It has a 165Hz refresh rate, and it's designed for gamers who need a...
LG 27GR83Q-B Review
The LG 27GR83Q-B is a mid-range 27-inch, 1440p gaming monitor. Part of the 2023 UltraGear gaming lineup, it's a step-down model from the LG 27GR93U-B with a lowe...