10.000 TL monitörlü PC toplama

Ahaha gerçekten bi taraflarımla gülüyorum ya şu yazdığına . Dolar 6 oldu diye 1 günde fakirleşmiyosrun gün geçtikçe zamları görünce anlayacaksın doların etkisini Ya hakikaten bir de komik
Rivialılar anlıyo bu işten

Aşırı mantıksız yorum yapıyorsunuz bugünün 10bin TL'si eskinin 5bin TLsine bedelmiş falan. Devlet şu an karşılığı olmayan para mı basıyor da paranın geçmişi ile şimdisini mukayese ediyorsun bu dediğin necmettin erbakanın yaptığı gibi %400 zam olaylarında olurdu.

Anlamadığın nokta şu senin:
Dolar: 3.5 TL asgari ücret: 1600 TL.
Dolar: 6.5 TL asgari ücret: 1600 TL
Bu durumda halkın alım gücünde bir değişme var mı? Yok. Üstelik dolar iki katı artış gösterdiği halde 10bin lira bilgisayara verebiliyor bir insan evladı. Kusura bakmayın da ülkenin içinde bulunduğu durumdan zerre kadar şikayetçi olmaya hakkınız yok o zaman sizin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor bir olay degil, adam 4 veya 5 bin TL kazanıyorsa aylık kredi kartının limiti 10 bin TL falandır, gider 6 taksit yapar öder, eger ailesiyle yasıyorsa veya kira vermiyorsa alabilir zor degil. Şu an herkes kredi kartıyla yasıyor kim nakit cıkarıp Vatan'a benım 10K nakitim var deyip cıkarıp vuruyor masaya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nanokatologdan ekran kartı bozuldu diyelim garanti sistemi nasıl çalışıyor.
Nanokatalog'a hiç bulaşmadan MSI Türkiye yetkilileri ile iletişime geçersiniz. MSI da gerekli görürse verilir servise. Bir sorun varsa da MSI'ın kendi hatalı ürün raporuyla Nanokatalog'da değişim yapar veya para iadesi alırsınız.

Sağolun.Diğer markalarda Galaxtan şüpheliyim.O kadar.

İbretle okudum üzülerek yazıyorum. Umarım yaşın 10 falandır ve çocuğun yoktur çünkü yetiştireceğin çocukta fazla bir şey beklenemez
Sağolun.Diğer markalarda Galaxtan şüpheliyim.O kadar.
Galax ekran kartım. Şükür sıkıntı yok MSI kartından hiç bir farkı yok kasa içi kablolama ve geniş kasa seçersen ısı değerlerinde de fark olmaz. Oyunlarda 60-65 derece %99 kullanımda. Ben de alırken acaba dedim ama sıkıntı yok neyse ki.
Bu durumda halkın alım gücünde bir değişme varmı ? Yok.
Ya ben şu cümleye aşırı kuruldum ya

Yanıt için sağ ol.

Asgari ücret aynı kalır fakat bizim nerdiyse herşeyimiz dışa bağımlı bu yüzden giderlerimiz artar ve buda halkı fakirleştirir yorumunuz aynı "ekmeği dolarlamı alıyoruz" demeğe benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…