10.000 TL monitörlü PC toplama

Kısacası oturduğumuz yerden fakirleşiyoruz bu arada yazılarınızı umarım trollüne yazmışsınızdır
Böyle insanları ciddiye almayın.Dünya ile alakası yok sanırım.
Katılıyorum

Abi sizin ananız babanız ne iş yapıyor aynı ülkede yaşamıyormuyuz yada evde para basabiliyoruz da benim mi haberim yok bu millet bilgisayara 10Bin lira verecek hale ne ara geldi
Anasının babasını aldığını nerden biliyorsun ?
Kardeşim herkes asgari ücretle çalışmıyor bizim lokantamız var günde 1 asgari ücret parası çıkartıyoruz.
Ahah çıkarıp vuruyor lafına evde kahkaha atarak güldüm

Paranız değerli ise indirimleri bekleyip paranıza yazık etmeyin derim. Şuan ki fiyatları hiçbir ürün hak etmiyor.
Ryzen 5 2600X - 1280 TL
MSI GTX 1060 6 gb gaming x - 1970 TL
Asus B350-F gaming anakart - 584 TL
Dark N10 Advanced - 310 TL

20-30 gün önce bu fiyata aldığım halde bileşenleri bu fiyatlar bile pahalı iken(bence) şuan ki fiyatlar saçmalık sadece. Kurlar bu yıl 4,9-6 TL arası oynayacaktır. Biraz beklerim derseniz indirimler ile efsane bir sistem toplarsınız o fiyata. En başta sabır işi tabi yok bekleyemem derseniz bayramdan sonra inventus dan güven içinde sistemi toplayın derim. Testleri yapılmış halde elinize ulaşır.

Asgari ücretin dünde 1600 TL bugünde 1600 TL olması sizi aldatmasın önemli olan o 1600 TL ile dün ne alabiliyordunuz bugün ne alabiliyorsunuz, daha da önemlisi yarın ne alabileceksiniz. Bu soruların cevabını belirleyecek olanda dışa bağımlı bir ülke olduğumuz için dolar olacak maalesef.

Ayrıca her gördüğümde uyarmaya devam edeceğim Nanokatalog sitesinden sistem tavsiyesinde bulunan arkadaşlar, başlık sahibini firmanın teslimat süreleri ve garanti kapsamı ile ilgili bilgilendirmelerini rica ediyorum. Önemli olan sistem paylaşımı yapmak değil, başlık sahibini zora sokmayacak kötü sürprizlerle baş başa bırakmadan tavsiyelerde bulunmak.

Konuya güzel bir cevap olmuş. Önemli olan her bileşenin en ucuzunu almak değildir.Tedarik süresini ve bir sorun olduğunda muhatap bulma potansiyeli de iyi değerlendirmek gerekiyor.

Eee? Bu birlikte çalışmazlar mı demek oluyor? Hayır. G-sync monitörler fiyatını haketmiyor. G-sync bir monitör koysak sisteme ekran kartı 1060'a kadar düşer. Gerek yok buna.
Alakasız olacak ama profil nagatoro dan mı?

Ben 144 Hz monitör tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…