10.000 TL monitörlü PC toplama

Bana enflasyon kur döviz gibi bahaneler uydurmayın dolar 4 TL ikende Asgari ücret 1600 dü şimdi de 1600 TL döviz ile halkın geliri artmaz yada azalmaz aksine Asgari ücret 1600 de sabit kalmasına ve dolar 6 olmasına rağmen 10Bin TL verebilen insanların olması çok çok çok şaşırtıcı
Ahaha gerçekten bi taraflarımla gülüyorum ya şu yazdığına :D:D. Dolar 6 oldu diye 1 günde fakirleşmiyosrun gün geçtikçe zamları görünce anlayacaksın doların etkisini :D Ya hakikaten bir de komik :D
Bence mesaj sabitlenmeli insanlar görüp ibret almalı. Ne yiyorsunuz da bu kafaya geliyorsunuz anlamıyorum. Döviz ile halkın geliri azalıp artmaz ama sen temel gıda maddelerini bile dışarıdan aldığın için öyle bir azalır ki. Burada oturup uzun uzun yazmayacağım hiç. Anlayacak ve olayların böyle olmadığının farkına varacak olsaydın bu yorumu yapmazdın.
Rivialılar anlıyo bu işten :D

Bence mesaj sabitlenmeli insanlar görüp ibret almalı. Ne yiyorsunuz da bu kafaya geliyorsunuz anlamıyorum. Döviz ile halkın geliri azalıp artmaz ama sen temel gıda maddelerini bile dışarıdan aldığın için öyle bir azalır ki. Burada oturup uzun uzun yazmayacağım hiç. Anlayacak ve olayların böyle olmadığının farkına varacak olsaydın bu yorumu yapmazdın.

Aşırı mantıksız yorum yapıyorsunuz bugünün 10bin TL'si eskinin 5bin TLsine bedelmiş falan. Devlet şu an karşılığı olmayan para mı basıyor da paranın geçmişi ile şimdisini mukayese ediyorsun bu dediğin necmettin erbakanın yaptığı gibi %400 zam olaylarında olurdu.

Anlamadığın nokta şu senin:
Dolar: 3.5 TL asgari ücret: 1600 TL.
Dolar: 6.5 TL asgari ücret: 1600 TL
Bu durumda halkın alım gücünde bir değişme var mı? Yok. Üstelik dolar iki katı artış gösterdiği halde 10bin lira bilgisayara verebiliyor bir insan evladı. Kusura bakmayın da ülkenin içinde bulunduğu durumdan zerre kadar şikayetçi olmaya hakkınız yok o zaman sizin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor bir olay degil, adam 4 veya 5 bin TL kazanıyorsa aylık kredi kartının limiti 10 bin TL falandır, gider 6 taksit yapar öder, eger ailesiyle yasıyorsa veya kira vermiyorsa alabilir zor degil. Şu an herkes kredi kartıyla yasıyor kim nakit cıkarıp Vatan'a benım 10K nakitim var deyip cıkarıp vuruyor masaya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nanokatologdan ekran kartı bozuldu diyelim garanti sistemi nasıl çalışıyor.
Nanokatalog'a hiç bulaşmadan MSI Türkiye yetkilileri ile iletişime geçersiniz. MSI da gerekli görürse verilir servise. Bir sorun varsa da MSI'ın kendi hatalı ürün raporuyla Nanokatalog'da değişim yapar veya para iadesi alırsınız.

Aşırı mantıksız yorum yapıyorsunuz bugünün 10Bin tl si eskinin 5bin tl sine bedelmiş falan. Devlet şuan karşılığı olmayan para mı basıyor da paranın geçmişi ile şimdisini mukayese ediyorsun bu dediğin necmettin erbakanın yaptığı gibi %400 zam olaylarında olurdu.

Anlamadığın nokta şu senin :
Dolar : 3.5 TL Asgari Ücret : 1600 TL
Dolar : 6.5 TL Asgari Ücret : 1600 TL
Bu durumda halkın alım gücünde bir değişme varmı ? Yok. Üstelik Dolar iki katı artış gösterdiği halde 10Bin lira bilgisayara verebiliyor bir insan evladı. Kusura bakmayında ülkenin içinde bulunduğu durumdan zerre kadar şikayetçi olmaya hakkınız yok o zaman sizin
İbretle okudum üzülerek yazıyorum. Umarım yaşın 10 falandır ve çocuğun yoktur çünkü yetiştireceğin çocukta fazla bir şey beklenemez :(
Sağolun.Diğer markalarda Galaxtan şüpheliyim.O kadar.
Galax ekran kartım. Şükür sıkıntı yok MSI kartından hiç bir farkı yok kasa içi kablolama ve geniş kasa seçersen ısı değerlerinde de fark olmaz. Oyunlarda 60-65 derece %99 kullanımda. Ben de alırken acaba dedim ama sıkıntı yok neyse ki.
Bu durumda halkın alım gücünde bir değişme varmı ? Yok.
Ya ben şu cümleye aşırı kuruldum ya :)

İbretle okudum üzülerek yazıyorum. Umarım yaşın 10 falandır ve çocuğun yoktur çünkü yetiştireceğin çocukta fazla bir şey beklenemez :(

Galax ekran kartım. Şükür sıkıntı yok MSI kartından hiç bir farkı yok kasa içi kablolama ve geniş kasa seçersen ısı değerlerinde de fark olmaz. Oyunlarda 60-65 derece %99 kullanımda. Ben de alırken acaba dedim ama sıkıntı yok neyse ki.

Ya ben şu cümleye aşırı kuruldum ya :)
Yanıt için sağ ol.

Bana enflasyon kur döviz gibi bahaneler uydurmayın dolar 4 TL ikende Asgari ücret 1600 dü şimdi de 1600 TL döviz ile halkın geliri artmaz yada azalmaz aksine Asgari ücret 1600 de sabit kalmasına ve dolar 6 olmasına rağmen 10Bin TL verebilen insanların olması çok çok çok şaşırtıcı
Asgari ücret aynı kalır fakat bizim nerdiyse herşeyimiz dışa bağımlı bu yüzden giderlerimiz artar ve buda halkı fakirleştirir yorumunuz aynı "ekmeği dolarlamı alıyoruz" demeğe benziyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı