10.000 TL oyun laptopu önerisi

Bütçenizi aşamayacağınızı göz önünde bulundurarak size şu cihazları önerebilirim.
İkisine de 8 GB RAM takviyesi yapılmalı. Bu ikisinden performans açısından bravo 15 önde. Kalite, soğutma bakımından da ASUS ROG önde. Kalite mi, performans mı bunu seçmelisiniz.
Şunu da sormak istiyorum, bütçenizi arttırabilir misiniz? Bütçenizi arttırabilecekseniz akşam yapılacak olan Amazon indirimlerine de göz atmakta kesinlikle fayda var.

Bu satıcılar çok güvenilir olmadığı için buralarda almak istemiyorum.
 
Bu satıcılar çok güvenilir olmadığı için buralarda almak istemiyorum.

Hocam ben 6.5klık DC sunucusunda 100 lerce kişiye buralar üzerinden aldırdım çok az sorun çıktı. Sorun çıkınca da teknik servis çok ilgilendi. İade etmek istendiğinde ise 14 gün geçmeden koşulsuz şartsız kabul edildi. Vatan gibi yerlerden alıp aynı PC'ye 1.5-2K fazla vermeye değmez
 
Bu satıcılar çok güvenilir olmadığı için buralarda almak istemiyorum.
Güvenilirdir, bir sorun yaşamazsınız. Yine de güvenmiyorsanız ısrar etmeme gerek yok. Teknosa, Mediamarkt gibi yerlerden almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman bütçenizi biraz arttırıp şuna bakabilirsiniz.
Arttırmayacaksanız da artık ne önerebilirim bilmiyorum.
 
Bir de Teknosa Vatan gibi yerler iade de sorun çıkarıp hemen kullanıcı hatası damgasını yapıştırıyor

Hocam 10300H olanı bile çok ısınıyor 9. nesil i7'lerin daha fazla ısındığını göz önüne alırsak rahatça 95 100 aralığını görecek bir ürün bu GF65
 
Nasıl bir tartışma dönmüş burada, okurken gerçekten çok eğlendim. Asus Rog Strix 2021 kasalarında kullanılan 1650'ler Dynamic Boost teknolojili, bu sayede 2020 yılında çıkan 1650ti gücünü yakalabiliyor. Ayrıca malzeme kalitesi bu bütçedeki modellere göre çok başarılı. Benim önerim Rog Strix alıp Ram'i 16gb yapmanız. Ayrıca kendim de bir Rog kullanıcısı olarakta söyleyebilirim ki soğutma anlamında çok başarılı. Intel Core i7-10750H gibi çok ısınan bir işlemciyi bile iyi değerlerde tutabiliyor, ayrıca işlemcide kullanılan sıvı metal sayesinde normal laptoplardan daha serin çalışıyor.
 
Nasıl bir tartışma dönmüş burada, okurken gerçekten çok eğlendim. ASUS ROG STRIX 2021 kasalarında kullanılan 1650'ler dynamic Boost teknolojili, bu sayede 2020 yılında çıkan 1650 Ti gücünü yakalabiliyor. Ayrıca malzeme kalitesi bu bütçedeki modellere göre çok başarılı. Benim önerim ROG STRIX alıp RAM'i 16 GB yapmanız. Ayrıca kendim de bir ROG kullanıcısı olarak da söyleyebilirim ki soğutma anlamında çok başarılı. Intel Core i7-10750H gibi çok ısınan bir işlemciyi bile iyi değerlerde tutabiliyor, ayrıca işlemcide kullanılan sıvı metal sayesinde normal laptoplardan daha serin çalışıyor.

Vallahi her gelen farklı bir şey soyledi bende anlamadım.
 
Teşekkürler @egeoz316 hocam. Konu sahibi soruma cevap verseydi eğer, bu kadar tartışma donmeyecekti.
Amacınız kalite mi, FPS mi?

@Babaci isimli arkadaşa da fazla bilgisi olmadığı konulara yorum yapmasını önermiyorum, zira ortaya komik bir durum çıkabiliyor. Önerilerde konu sahibinin ihtiyacına ve kriterlerine göre öneri yapılır. Gerisi kendini tatmin etmeye girer. "Bütçeyi arttırman daha iyi olur." lafı ise degebilecek durumlarda kullanılır.

Ben 3050Tİ'in güçlü bir kart olduğunu iddia etmedim zaten. Ayrıca her şey VRAM demek de değil.

Buyurun. 3050 Tİ sonuçlarını bırakıyorum. Sağlamlık istiyorsa ROG, FPS birazcık daha iyi olsun derse diğer modellere yonelsin.
Aşağılara inilirse oyun testleri görülebilir.
 
Son düzenleme:
Aslında şu durumda her şey çok kolay. Bana bilgin yoksa cevaplama diyen kişi 9000 tl ye 1650 atmış. Neyse uzatmayacağım bu arkadaş baya bilgili bunun dediği cihazı alsın konu sahibi arkadaşımız.
 

Geri
Yukarı