Sıfır istiyorsanız 1000 tl daha ekleyip bu sistemi alabilirsiniz. MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TRArkadaşlar 10 bin TL bütçem var idarelik bir monitörüm var yani monitör haric oyunlarda üzmeyecek bu fiyata max performans alabilecegim bir kasa düsünüyorum. Tavsiyleriniz benim icin cok önemli teşekkürler.
Bütçe artırıp bu sistemi almanız daha iyi olur fakat bütçe hiç çıkmaz derseniz bu sistem alınabilir :Sıfır istiyorsanız 1000 tl daha ekleyip bu sistemi alabilirsiniz. MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Teşekkür ederim aslında performansı daha iyi olucaksa hazır sistemde olabilir veya parca parcada toplayabilirim hazır sistem biraz daha kısıtlıyor parça parça daha fazla kombinasyon secenegi olacagı icin daha mantıklı geliyor ama yeterli bilgiye sahip olmadıgım icin yapamıyorum.Sıfır istiyorsanız 1000 tl daha ekleyip bu sistemi alabilirsiniz. MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Siteye giremiyorum ama buna bir göz atabilirsiniz.
Arada fark olduğunu düşünmüyorum tam tersi hazır toplamak daha uyguna gelebilir.Teşekkür ederim aslında performansı daha iyi olucaksa hazır sistemde olabilir veya parca parcada toplayabilirim hazır sistem biraz daha kısıtlıyor parça parça daha fazla kombinasyon secenegi olacagı icin daha mantıklı geliyor ama yeterli bilgiye sahip olmadıgım icin yapamıyorum.
Siteye giremiyorum ama buna bir göz atabilirsiniz.
Bütçeye uygun olduğu için önerdim.Rica ediyorum rtx3050 sistem önermeyin.
Katılıyorum.Pahalı bir sistem olmuş,11k'ya RX6600 almayı yeğlerim 3050 çöp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.