Amd tarafından çıkartılmış olup işlemcinin içerisinde gt 1030 olduğunu düşünebilirsiniz( ryzen 3 3200g, 5 5600g, 7 5700g terchi ediliyor genellikle).Apu sistemler ram üzerinden çalışır.Bildiklerim bu kadarÇok fazla bilgili degilim en kötü bir bilgisayarcıya toplatırım diye düşündüm. Ve bu fiyatlara özellikle APU sisten alınır diyorlar APU sistem nedir be farkı vardır hicbir bilgim yok sistem neye göre nasıl toplanmalı biraz aydınlatırsanız beni sevinirim tesekkurler.
Toplar mısınız hocam sıfır parçalar ile 11K Mantis sistemden iyisini?Sen iste yeter hocam i3 10105f kötü demiyorum ama ondan daha iyi sistem çıkartılır.
İlk önce işlemci belirlenip arkasından anakarta bakılır.Sonra ise ekran kartı, ram, kasa, psu.Yani önce işlemciyi ve ekran kartını belirleyip sistem mi kurman gerekiyor.
1 dakika verin hemen toplayayım hocam.Toplar mısınız hocam sıfır parçalar ile 11K Mantis sistemden iyisini?
Teşekkürler youtubedan gormüstüm apu sistem onerilerini onerdiginiz sistem icin tesekkurler bu arada benim buldugum bir kac sistem var atsam goruslerinizi soyleseniz olur mu.Hocam bütçeniz 11'e çıkıyorsa attığım bilgisayarı gönül rahatlığıyla alın, kendiniz toplama işine girmenizi önermem. Oyun için bu fiyata kesinlikle APU sistem alınmaz bunu kim söylediyse.
Tabi hocam atın tabiki.Teşekkürler youtubedan gormüstüm apu sistem onerilerini onerdiginiz sistem icin tesekkurler bu arada benim buldugum bir kac sistem var atsam goruslerinizi soyleseniz olur mu.
Tabi hocam atın tabiki.
Alınmaz.![]()
Sinerji Feuer Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4080 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Feuer Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4080 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Arkdaşlar sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir.
Kesinlikle alınmaz.![]()
Sinerji Feuer Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4080 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Feuer Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4080 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Arkdaşlar sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir.
Tesekkurler hocam mantis sistemi araştıracagım.Alınmaz.
Bütçe çıkamıyorsanız RTX 3050 sistemi alın,fakat onu da önermem.
Alacaksanız en uygun seçenek Mantis sistem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.