10.000 TL oyun sistemi önerisi

Çok fazla bilgili degilim en kötü bir bilgisayarcıya toplatırım diye düşündüm. Ve bu fiyatlara özellikle APU sisten alınır diyorlar APU sistem nedir be farkı vardır hicbir bilgim yok sistem neye göre nasıl toplanmalı biraz aydınlatırsanız beni sevinirim tesekkurler.
Amd tarafından çıkartılmış olup işlemcinin içerisinde gt 1030 olduğunu düşünebilirsiniz( ryzen 3 3200g, 5 5600g, 7 5700g terchi ediliyor genellikle).Apu sistemler ram üzerinden çalışır.Bildiklerim bu kadar :)

Hocam bütçeniz 11'e çıkıyorsa attığım bilgisayarı gönül rahatlığıyla alın, kendiniz toplama işine girmenizi önermem. Oyun için bu fiyata kesinlikle APU sistem alınmaz bunu kim söylediyse 😅.
Teşekkürler youtubedan gormüstüm apu sistem onerilerini onerdiginiz sistem icin tesekkurler bu arada benim buldugum bir kac sistem var atsam goruslerinizi soyleseniz olur mu.

Teşekkürler youtubedan gormüstüm apu sistem onerilerini onerdiginiz sistem icin tesekkurler bu arada benim buldugum bir kac sistem var atsam goruslerinizi soyleseniz olur mu.
Tabi hocam atın tabiki.

Arkdaşlar sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir.
Alınmaz.
Bütçe çıkamıyorsanız RTX 3050 sistemi alın,fakat onu da önermem.
Alacaksanız en uygun seçenek Mantis sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı