10.000 TL Sistem Toplama

onrgo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Full oyun odaklı olmasını istiyorum. Her türlü oyunu oynuyorum türü fark etmeksinizin. Marka takıntım yok fakat bilmediğim çok marka var önerirken genellikle daha az bilinen markaları nedeniyle yazarsanız bilgi sahibi de olmuş olurum. Intel düşünüyorum fakat bu fiyata Amd olarak daha iyi bir sistem toplanır derseniz onları da göz önünde bulundurabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Tamamen oyun odaklı derken ucundan kıyısından yayın veya render işin yoksa 10kya çok rahat oyun odaklı dizilir fakat 10k bütçe ile yeni nesilleri beklemen de iyi olur gibi?

Son düzenleme:
Yayın ve render ile alakalı şuanlık bir durum söz konusu değil hocam. Yüksek performans amacım. Dediğin gibi olabilir fakat fiyatları ne olucak ki? Bütçeyi aşmaz mı?
Tamamen oyun odaklı derken ucundan kıyısından yayın veya render işin yoksa 10kya çok rahat oyun odaklı dizilir fakat 10k bütçe ile yeni nesilleri beklemen de iyi olur gibi?

Yayın ve render ile alakalı şu anlık bir durum söz konusu değil hocam. Yüksek performans amacım. Dediğin gibi olabilir fakat fiyatları ne olacak ki? Bütçeyi aşmaz mı?

Yani şöyle diyeyim, yeni kurla biraz tuzlu olabilir fakat 2070S alacaksın şimdi hem eskiyecek 1 aya kalmadan hem de o paraya(muhtemelen) 3060 alacaksın, şahsen ben kendim bu işe yönelmedim çünkü 2 ay önce aldım. ama iyi aldığım için ayıptır söylemesi biraz masraflı bir PC topladım, 10K maalesef bu bütçe ile ne çok iyi ne de çok bir bütçe, kendin karar vermen lazım, ha ama 2070S eskise ne olacak o ayrı mesele, iyice araştırıp kendin karar vermen lazım, GPU'yu iyi alsan bile bu sefer de CPU çok mu iyi olacak veya olmayacak orası ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir şey yapılabilir:

Toplam 10.356 TL yapıyor. Neden Z490 koydun diyecekler için şu videoyu bırakıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Sylmoth Dostum önereceksen öner, önermeyeceksen boşa yazma bence.

2070S ne kadar eskiyebilir? Çok güçlü bir kart. Kendin karar ver gibi yorumlar yazacaksan ne anlamı var yorum yazmanın? Arkadaş yardım istemek için konu açıyor.

@Bora Dere SATA M.2 SSD almaya bence gerek yok, O paraya A2000 NVMe alınıyor. Ayrıca benim önerdiğim sisteme Z490 anakartı koyarsak seninkiyle aynı paraya denk geliyor ve 10500 almış oluyor.

Yani şöyle diyeyim,yeni kurla biraz tuzlu olabilir fakat 2070s alıcaksın şimdi hem eskiyecek 1 aya kalmadan hem de o paraya(muhtemelen) 3060 alacaksın,şahsen ben kendim bu işe yönelmedim çünkü 2 ay önce aldım ama iyi aldığım için ayıptır söylemesi biraz masraflı bir pc topladım,10k maalesef bu bütçe ile ne çok iyi ne de çok bir bütçe,kendin karar vermen lazım,ha ama 2070s eskise ne olacak o ayrı mesele,iyice araştırıp kendin karar vermen lazım,gpuyu iyi alsan bile bu sefer de cpu çok mu iyi olacak veya olmayacak orası ayrı.
Anladım hocam zaten hemen yarın almayacağım tabii ki. Araştırma yapacağım buradaki üyelere de güvencem olduğu için tavsiyelerini almak istedim ve konuyu açtım. Belki bütçem artabilir bazı şeyleri değiştirebilirim karar verdiğim sistem de bakalım. Yorumun için teşekkür ediyorum.

Anladım hocam zaten hemen yarın almayacağım tabii ki. Araştırma yapacağım buradaki üyelere de güvencem olduğu için tavsiyelerini almak istedim ve konuyu açtım. Belki bütçem artabilir bazı şeyleri değiştirebilirim karar verdiğim sistem de bakalım. Yorumun için teşekkür ediyorum.
Ne demek her zaman,başka bir sorun olursa yine yazarsın,biz bunun için buradayız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı