10.000 TL Sistem Toplama

Hocam teşekkürler önerin için kenara alıyorum önerileriniz hepinizin sağolun.
Şöyle bir şey yapılabilir:

Toplam 10.356 TL yapıyor. Neden Z490 koydun diyecekler için şu videoyu bırakıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam kaydettim kenar da dursun sağolasın.

@Sylmoth dostum önereceksen öner, önermeyeceksen boşa yazma bence.

2070S ne kadar eskiyebilir? Çok güçlü bir kart. Kendin karar ver gibi yorumlar yazacaksan ne anlamı var yorum yazmanın? Arkadaş yardım istemek için konu açıyor.

Elbette öyle ama ben işin arka ve ön planını anlatmak istedim, niye böyle agresif bir sergiliyorsun ki? Yazdım arkadaşa bak bütçesi falan da artabilirmiş, ne öyle vereceksen ver vermeyeceksen bilmem ne falan, belki adam o bütçeye gidip başka şeylere alacak? Biz yolu öğretelim, yardımcı olalım gerisi kendisine kalmış. Dediği gibi hemen yarın da almayacakmış. PC işi hemen alınmaz, forumlarda bas bas bağırıyoruz yeni nesiller çıkacak planınızı ona göre yapın diye...

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi değil de, aylar sonra alacak kişi konuyu şimdi açıyorsa bu onun hatası. Aylar sonra ne olacağını kimse bilemez, biz şu an sistem önerdik ve belki aylar sonra o sistemler alınmayacak.

Yaptığın yorum yanlıştı, haklı olarak cevap verdim. Biz hemen git al demiyoruz, bütçesi artıyorsa ona göre bütçe yazar, ona göre öneririz. Aylar, yıllar sonra alacağı sistemi şimdiden planlıyorsa o onun hatası ve bizim de vakit kaybımız oluyor. Bu forumda bu çok yapılıyor, insanlar almayacakları sistemlerin konusunu açıp duruyorlar.

Konu sahibi ne zaman alacağını konu içinde belirtmemiş, biz de sistem önerisi istediği için sistem önerdik. Sizin önerinizle beklese, belki şu an 10.000 TL olan sistem 11.000 TL'ye çıkacak, doların hali belli. Zaten biz git araştırmadan çat diye al da demedik. Biraz daha dikkatli okuyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı