10.000 TL Sistem Toplama

Kryptex

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi 10.000 TL bütçem var üstüne çıkmam pek mümkün değil en fazla 400-500 TL üstüne çıkabilirim. Oyun ve render amaçlı bi bilgisayar toplamak istiyorum. Nereden toplamamı önerirsiniz birde indirim beklemeli miyim yoksa fiyatlar daha da artar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3000 serisi işlemciler ve yeni Mavi ekran kartları 4-5 gün içinde tanıtılacak. Türkiye piyasasına düşmesi 2 ayı bulabilir belki geçedebilir ama ben beklemenizi tavsiye ederim.

Valla bence yakın zamanda indirim gözükmüyor. Sözde muhteşem cuma dedikleri zaman vardı güzel indirimler onu da kaçırmışsın. Yılbaşında da olmuştur ama o da geçti artık. O yüzden pek sanmıyorum 2019'un ortalarına kadar büyük bir indirim olacağını. Ayrıca önerim İtopya'dan toplaman yönünde olacaktır. Şahsen Vatan Pc'den toplamış birisi olarak İtopya'yı öneriyorum.

Bu arada arkadaşında dediği gibi Render varsa zaten işin içinde Ryzen toplamalısınız sistemi. 3. Nesil bende yakın zamanda tanıtılacak diye duymuştum. Biraz bekleyebilirsiniz o yüzden. Şahsen Ryzen 7 2700x kullanan birisi olarak çok memnunum.

Ryzen 3000 serisi işlemciler ve yeni Mavi ekran kartları 4-5 gün içinde tanıtılacak. Türkiye piyasasına düşmesi 2 ayı bulabilir belki geçedebilir ama ben beklemenizi tavsiye ederim.

Mavi ekran kartı nedir bilmiyorum. Sistemin toplanması biraz acele aslında 2 ya da daha fazla ay bekleyemeyebilirim.

Valla bence yakın zamanda indirim gözükmüyor. Sözde muhteşem cuma dedikleri zaman vardı güzel indirimler onu da kaçırmışsın. Yılbaşında da olmuştur ama o da geçti artık. O yüzden pek sanmıyorum 2019'un ortalarına kadar büyük bir indirim olacağını. Ayrıca önerim İtopya'dan toplaman yönünde olacaktır. Şahsen Vatan Pc'den toplamış birisi olarak İtopya'yı öneriyorum.

O sıralarda malesef param yoktu. Ürünleri tek tek 1-2 ay takip etsem indirime (girerse) girdikçe alsam sonra birleştirsem mantıklı olur mu?

Bu arada arkadaşında dediği gibi Render varsa zaten işin içinde Ryzen toplamalısınız sistemi. 3. Nesil bende yakın zamanda tanıtılacak diye duymuştum. Biraz bekleyebilirsiniz o yüzden. Şahsen Ryzen 7 2700x kullanan birisi olarak çok memnunum.

Bende Ryzen 7 2700x düşünüyorum fakat hem kendimin hemde çevremin nedense AMD'ye bi önyargısı var acaba biraz daha üstüne çıkıp İ7 mi alsam diye düşünmüyor değilim.

Ryzen 7 2700x kullanıyorum, iş odaklı. Oyun odaklı alacaksanız intel'in son serisine bakabilirsiniz. Ama Ryzen de kötü demek değildir bu konuda. Üstelik yanında gelen sogutucu da gayet yeterli. İntel alırsanız bir de sogutucu alacaksınız.

Bu dolar kurunda ve bu yıllarda bu bütçe ile bilgisayar toplayanlar ne iş yapıyor diye düşünmeye başladım, petrol kuyusu filan bulduklarını düşünmeye başlıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı