10.000 TL telefon önerisi

Bütçe
10000
Miui 14 ile gelen güncellemeler harika.
MIUI 13 ama sadece iPhone çakması arayüz.
Hocam neye göre rezelat? Hangi cihazı kullandınızda söylüyorsunuz bunu ne kadar kullandınız hangi testleri yaptınızda söylüyorsunuz?
Redmi 9C, Redmi Note 8, Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 11 Pro, Redmi 10S. Hepsinde yazılım günceldi, fabrika ayarlarındaydı. Bütün oyunlarda test yaptım ve hepsinde belli zaman aralıklarla drop yiyordu. Sadece Xiaomi'nin Redmi serisi kötü. POCO serisi güzel. Sadece işletim sistemi kötü dedim çünkü çok RAM kullanıyor bazen drop yiyebiliyordunuz. (dediğim droplar nadiren oluyor onun dışında güzel cihazlar RN10P ve RN11)
 
Tek sıkıntım yaşadıklarım.


MIUI 14 yapmaya korkuyorum her seferinde daha da kötü oluyor.


Mi serisi kullanıyorum Mi note 10 lite.
Ben kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyorum ama çevremde sayısız Xiaomi kullanıcısı var ve Mi serisi için olumsuz bir şey duymadım henüz.
 
Tek sıkıntım yaşadıklarım.


MIUI 14 yapmaya korkuyorum her seferinde daha da kötü oluyor.


Mi serisi kullanıyorum Mi note 10 lite.
Mi 10 lite kırılmış model hocam. " LİTE " model diğer cihazlara göre özellikleri kısılmıştır tüm markalarda aynıdır bu. Bütçeniz demek ki en alt segment cihazlara yetmiş beğenmemişsiniz yani yediğiniz ekmeğe ihanet gibi birşey bu. İnşallah güzel bir Xiaomi modeli edinebilirsiniz de o kaliteyi performansı yaşarsınız, iyi akşamlar.
 
MIUI 13 ama sadece iPhone çakması arayüz.

Redmi 9C, Redmi Note 8, Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 11 Pro, Redmi 10S. Hepsinde yazılım günceldi, fabrika ayarlarındaydı. Bütün oyunlarda test yaptım ve hepsinde belli zaman aralıklarla drop yiyordu. Sadece Xiaomi'nin Redmi serisi kötü. POCO serisi güzel. Sadece işletim sistemi kötü dedim çünkü çok RAM kullanıyor bazen drop yiyebiliyordunuz.
Xiaominin amacı zaten iPhone alamayanlara iPhone deneyimi yaşatmaya çalışmak.
Kullandığınız tüm cihazlar Redmi serisi. 😃
Bu arada bende Redmi Note 8 kullanıyorum güncelleme almayınca Pixel Experience geçtim çok rahat telefon şu an 1 2 sene daha götürür diye umut ediyorum. (2020 Nisan'da aldım tam 3 yıl olmuş.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı