Serkan Demirtaş Decapat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 Merhaba, 2K 27inç ve mümkünse 144Hz ve üzeri bir monitör almayı düşünüyorum ancak bir sürü seçenek olduğu için bir türlü karar veremedim. Bütçem 10k civarı. Görüntü kalitesinin iyi olması benim için önemli.
Merhaba, 2K 27inç ve mümkünse 144Hz ve üzeri bir monitör almayı düşünüyorum ancak bir sürü seçenek olduğu için bir türlü karar veremedim. Bütçem 10k civarı. Görüntü kalitesinin iyi olması benim için önemli.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.021 Çözümler 592 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 AOC Q27G4X Monitör AOC Q27G4X Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
AOC Q27G4X Monitör AOC Q27G4X Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
heatherby Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 Bende sizin gibi karasız kaldım en son bunu dün sipariş verdim. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-inc-180hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004QLYME?magaza=Hepsiburada Sonra baktım cd değeri daha yüksek bu model varmış. iade edip bunu mu alsam diye düşünüyorum. Arada 1,5k fark var ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Bende sizin gibi karasız kaldım en son bunu dün sipariş verdim. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-inc-180hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004QLYME?magaza=Hepsiburada Sonra baktım cd değeri daha yüksek bu model varmış. iade edip bunu mu alsam diye düşünüyorum. Arada 1,5k fark var ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Serkan Demirtaş Decapat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 heatherby dedi: Bende sizin gibi karasız kaldım en son bunu dün sipariş verdim. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-inc-180hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004QLYME?magaza=Hepsiburada Sonra baktım cd değeri daha yüksek bu model varmış. iade edip bunu mu alsam diye düşünüyorum. Arada 1,5k fark var ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... cd değeri tam olarak ne oluyor hocam?
heatherby dedi: Bende sizin gibi karasız kaldım en son bunu dün sipariş verdim. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-inc-180hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004QLYME?magaza=Hepsiburada Sonra baktım cd değeri daha yüksek bu model varmış. iade edip bunu mu alsam diye düşünüyorum. Arada 1,5k fark var ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... cd değeri tam olarak ne oluyor hocam?
heatherby Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 Serkan Demirtaş dedi: cd değeri tam olarak ne oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Tabiri ekran parlaklığı oluyor
Serkan Demirtaş dedi: cd değeri tam olarak ne oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Tabiri ekran parlaklığı oluyor