10.000 TL'ye alacağım sistem hakkında

alper.a

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar 1 hafta içerisinde 10.000TL'lik bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Aklımda bu konfigürasyon var düşüncelereniz nelerdir? Soğutucu eklemeli miyim?

NOT: Elimde fazladan bir SSD var o yüzden yeni alacağım 250 GB olsa yeter.
NOT 2: Monitör istemiyorum ve Vatan'dan toplayacağım
NOT 3: Fotoğrafta RAM 8 gibi gözüküyor fakat 2 tane 8 ekledim o yüzden 16.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel ama KDV indirimi yakalarsan RTX 2080 alırsın.

Vatan Bilgisayar.

Elinizde iyi bir SSD var ise 480 GB Adata alınız. 375 TL. Oyun ve benzeri uygulamaları kurarsınız. Ayrıca AMD'nin yeni işlemcilerini bekleyin derim.

RAM'leri x2 yapmayınız. Direk 2*8 GB alınız.

9885 TL. Ürünleri farklı yerlerden indirim günlerinde alırsanız Vatan hariç, 9000-9200 TL gibi bir rakama halledersiniz.

PSU biraz pahalı. 400-450 TL bir PSU da alınabilir.

Not: 9600 K soğutucusuz gelir. Soğutucu almak zorundasınız.

Benim kişisel tercihim bu devirde AMD CPU’larıdır. Bu yüzden şu sistemi öneririm.

RAM'leri neden x2 almamalıyım ve 2x8 almalıyım bilgilendirirseniz sevinirim. AMD alıp almama konusunda düşüneceğim teşekkürler.
PYLON - 2080 /R7 2700X/MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8G/16GB DDR4 RAM/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Bütçemi biraz zorlayıp şu sistemi de alabilirim. Güzel bir alternatife benziyor fakat internetten sipariş verme konusunda biraz endişelerim var. Kargo gelirken içindeki parçalar hasar görür mü? Ne düşünüyorsunuz site güvenilir midir elime sağlam bir şekilde ulaşır mı?

Son düzenleme:
Yani 8gb RAM'den 2 tane almayın. 8*2 setlerden alınız.

Hazır sistemleri ben tavsiye etmiyorum. İnsanın kendi kurması daha eğlenceli olduğu için. Büyük keyiftir.

İnternetten sipariş konusunda içiniz rahat olsun. İyi firmalar bu işi iyi yapıyor. Tabii şans meselesi.

Inventus sitesinden 20.000 TL'lik alış veriş yaptım. Bu zamana kadar da 50 bin TL'e yakın netten alış veriş yapmışımdır. Tabii güvenilir sitelerden yaptım.

Inventus için şunu söyleyebilirim ki gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz. Yazmayı unuttum bu arada. Hazır sistemlere güvenmiyorum. Nedeni ise iade ürün çakabilirler size. Sonuçta kutularını siz açmıyorsunuz. Bu yüzden kim olursa olsun güvenmiyorum.

Benim kişisel tercihim bu devirde AMD CPU’larıdır. Bu yüzden şu sistemi öneririm.
Eki Görüntüle 372497

@Silinen üye Değerli yorumların için teşekkür ederim. İnventusu güzelce araştırdım. Rise of Tech'in önerdiği bilgisayar çok uygun Kendim toplamaya kalksam daha fazlaya geliyor. Sanırım bunu almakta karar verdim. Ne dersiniz?

Hangi sistemi alırsan al umarım güle güle kullanırsın. Ayrıca kendim de aynı ürünün 2060’lı konfigürasyonunu almayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…