Guadox
Hectopat
Arkadaşlar çevrimiçi olarak İngilizce öğretiyorum ve arkadaşlarla oyun derken. Günde 10-12 saat oturuyorum bazen. Rezalet bir koltuğum vardı nihayet kırıldı yenisini alma vakti geldi. Arkadaşların evinde Hawk denedim oturduğumuz yer çok ince geldi tahtaya oturuyormuş gibi hissettirdi. Rahat olması ve gerçekten konforlu hissettirmesi tercihimdir.
Örnek bir koltuk linki ekliyorum maalesef sadece Amerika'da var...
www.wyidagroup.com
Bazı insanlar Calitte önermiş ancak dediğim gibi Gaming denediğim koltukların hiçbiri rahat değildi. Ayrıca IKEA'nın Marcus modeli de önerilenler arasında daha önce oturmuştum rahattı diye hatırlıyorum. Yarın bir masko vesaire gezeceğim öneriniz varsa iyi olur.
Bütçe 10.000 civarı çok yukarı çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Örnek bir koltuk linki ekliyorum maalesef sadece Amerika'da var...
Streamlined Design Office Chair With Wide Seat
Searching for a comfortable and stylish office chair? Look no further! Our streamlined design office chair with a wide seat provides ultimate comfort and support. Shop now for the perfect addition to your workspace.
www.wyidagroup.com
Bazı insanlar Calitte önermiş ancak dediğim gibi Gaming denediğim koltukların hiçbiri rahat değildi. Ayrıca IKEA'nın Marcus modeli de önerilenler arasında daha önce oturmuştum rahattı diye hatırlıyorum. Yarın bir masko vesaire gezeceğim öneriniz varsa iyi olur.
Bütçe 10.000 civarı çok yukarı çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum.