F Furkan_00 Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 440 Çözümler 2 16 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar başlıktaki gibi bütçem var. Bana lazım olan özellikleri 27" yüksek bir Hz değerine sahip olması 165 veya üstü bir de G-Sync olması. Bu dediklerim bu fiyata bulunur mu? Birkaç tane aklımda var ama önerilerinizi almak isterim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2022
Arkadaşlar başlıktaki gibi bütçem var. Bana lazım olan özellikleri 27" yüksek bir Hz değerine sahip olması 165 veya üstü bir de G-Sync olması. Bu dediklerim bu fiyata bulunur mu? Birkaç tane aklımda var ama önerilerinizi almak isterim.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #2 Ekran kartı nedir?
F Furkan_00 Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 440 Çözümler 2 17 Kasım 2022 #3 yapiz dedi: Ekran kartı nedir? Genişletmek için tıkla... 3070 Ti Gaming. yapiz dedi: Ekran kartı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam MSI ASUS bunun gibi markaların olup flat ekran olması çok daha iyi benim için. Furkan_00 dedi: 3070 Ti Gaming. Hocam MSI ASUS bunun gibi markaların olup flat ekran olması çok daha iyi benim için. Genişletmek için tıkla... Hala bulamadım biri önerebilir mi Dell hariç onu biliyorum zaten Son düzenleme: 14 Ocak 2023
yapiz dedi: Ekran kartı nedir? Genişletmek için tıkla... 3070 Ti Gaming. yapiz dedi: Ekran kartı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam MSI ASUS bunun gibi markaların olup flat ekran olması çok daha iyi benim için. Furkan_00 dedi: 3070 Ti Gaming. Hocam MSI ASUS bunun gibi markaların olup flat ekran olması çok daha iyi benim için. Genişletmek için tıkla... Hala bulamadım biri önerebilir mi Dell hariç onu biliyorum zaten