10.000 TL'ye kadar Android telefon önerisi

Bütçe
10.000 TL

muzosoft

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Developer
Bütçe 10.000TL. Samsung marka bakıyorum. Başka önerileriniz varsa bekliyorum. Babama babalar günü hediyesi olarak alacağım. Kamerası ortalama olsa yeterli.

Merhaba, Samsung Galaxy A06 128 GB önerebillirim. Çevremde alan çok kişi var ve henüz bir sorun yaşamadılar. Babanız yoğun kullanmayacaksa ve marka bir cihaz arıyorsa işinizi görür.

Bütçe 10.000TL. Samsung marka bakıyorum. Başka önerileriniz varsa bekliyorum. Babama babalar günü hediyesi olarak alacağım. Kamerası ortalama olsa yeterli.

Biraz artarmı acaba?

Bütçe artrasa arkadaşın attığı gibi nothıng phone 1 öneririm, bende geçen hafta babama aldım açık ara söyleyeyim fiyatının en iyisi denebilir

Samsung'dan farkı nedir hocam? Ayırt edici özellikleri nedir?

Bu bütçede Samsung'un ürettiği adamakıllı donanıma sahip bir telefon yok. Bu telefon güncelleme desteği hariç bir çok konuda A35'ten bile daha iyidir.

Son düzenleme:
Samsung'dan farkı nedir hocam? Ayırt edici özellikleri nedir?
Kamerası bayağı güzel, ozellikle video çekerken görüntü sabitleyici olması çok iyi bir özellik, emsallerinin çoğunda yok. İşlemciside fiyatına göre oldukça iyi ve Ekran yenileme hızı 120hz, ayrıca kamerası 4k çözünürlükte video çekebiliyor

Phone 1 guzel oneri. Kamera performansi olarak gunduz cekimlerinde iPhone 13 ile kapisiyor. Bence arkadaslarin attigi Nothing'i alin.

iPhone 13
1748450416612.jpeg

Nothing Phone 1
1748450469058.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı