Bütçe 10.000TL. Samsung marka bakıyorum. Başka önerileriniz varsa bekliyorum. Babama babalar günü hediyesi olarak alacağım. Kamerası ortalama olsa yeterli.
Bütçe artrasa arkadaşın attığı gibi nothıng phone 1 öneririm, bende geçen hafta babama aldım açık ara söyleyeyim fiyatının en iyisi denebilirBütçe 10.000TL. Samsung marka bakıyorum. Başka önerileriniz varsa bekliyorum. Babama babalar günü hediyesi olarak alacağım. Kamerası ortalama olsa yeterli.
Bütçe artrasa arkadaşın attığı gibi Nothing Phone 1 öneririm, bende geçen hafta babama aldım açık ara söyleyeyim fiyatının en iyisi denebilir
Samsung'dan farkı nedir hocam? Ayırt edici özellikleri nedir?
Kamerası bayağı güzel, ozellikle video çekerken görüntü sabitleyici olması çok iyi bir özellik, emsallerinin çoğunda yok. İşlemciside fiyatına göre oldukça iyi ve Ekran yenileme hızı 120hz, ayrıca kamerası 4k çözünürlükte video çekebiliyorSamsung'dan farkı nedir hocam? Ayırt edici özellikleri nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.