"Realme gibi saçma bir marka"
Realme saçma tabii ki de.
"Realme gibi saçma bir marka"
İkinci el alabiliryorsanız S21 FE veya ona yakın s serisinden bir cihaz alabilirsiniz. S20 FE olabilir ama o telefon ısınma sorunu var, bence siz S21 FE bakın derim.
@Einstein @ruzgaew hocalarım konuya açıklık getirebilir misiniz? Arkadaşlar gerçekten berbat telefonlar önermiş, konu sahibine yardımcı olabilirsiniz diye düşünerek etiketledim.
İkinci el alabiliryorsanız S21 FE veya ona yakın S serisinden bir cihaz alabilirsiniz. S20 FE olabilir ama o telefon ısınma sorunu var, bence siz S21 FE bakın derim.
@Einstein @ruzgaew Hocalarım konuya açıklık getirebilir misiniz? Arkadaşlar gerçekten berbat telefonlar önermiş, konu sahibine yardımcı olabilirsiniz diye düşünerek etiketledim.
SE2 XR berbat telefon mu dostum bence bir göz doktoruna gitmelisin. Samsung s serisinin kamerasının ne kadar iyi olduğunu anlatıyordum 2017'de çıkan telefonunun kamerasının bile o kadar iyi olduğunu söylüyordum ne bu gerginlik dostum tamam en çok sen biliyorsun.
Bu arada ben tam M34 linkini alırken sen paylaştın, benim ilk önerim Realme 10 değil diğer arkadaş Realme önerince o modelden daha iyi bir Realme var onu demek istedim. Bu arada Realme piyasadaki çoğu markadan iyi bir markadır hiç de saçma değil.
S serisininde ultraları bilmem ama neredeyse hepsinde ısınma sorunu var en azından benim şahsen gözlemlediğim S20FE, S22, S23FE.
DOSTUM BEN ONU ÖNERMEDİMYıl 2024 dostum 2025'e gireceğiz ve o telefon kötü, sana göre iyi olsa bile güncelleme almıyor, yakında belli uygulamaları açamaz. Kısaca alınmaz.
Yıl 2024 dostum 2025'e gireceğiz ve o telefon kötü, sana göre iyi olsa bile güncelleme almıyor, yakında belli uygulamaları açamaz. Kısaca alınmaz.
Yıl 2024 dostum 2025'e gireceğiz ve o telefon kötü, sana göre iyi olsa bile güncelleme almıyor, yakında belli uygulamaları açamaz. Kısaca alınmaz.
İkinci el alabiliryorsanız S21 FE veya ona yakın S serisinden bir cihaz alabilirsiniz. S20 FE veya S10 Plus olabilir ama S20 FE telefon ısınma sorunu var, bence S21 FE veya S10 Plus bakın derim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.