10.000 TL'ye kadar F/P telefon önerisi

Yeni telefon arıyorum, bildiğiniz F/P olan, kamerası güzel, kastırmadan bir şeyler yaptırabilecek bir telefon önerir misiniz?
10.000 TL altı olursa iyi olabilir.

realme mi saçma ?? Realme markası f/p kralı kaliteli bir markadır.Uzun kullanımda müşteri memnuniyeti yüksek olan bir marka.Çoğu Eski cihazları bile halen sorunsuz çalışıyor.Çin menşeli diye her marka kötü değil.
Samsunglar iPhone lar ne yazık ki f/p ürünü olmaktan gittikçe uzaklaşıyor. Ben de Samsung m34 öneriyorum ama fiyatları sadece kuru cihaz fiyatı, Samsung markasını tercih ettiğiniz zaman en az 1k-1,5k aksesuar masrafı eklemek gerekiyor.

realme mi saçma ?? Realme markası f/p kralı kaliteli bir markadır.Uzun kullanımda müşteri memnuniyeti yüksek olan bir marka.Çoğu Eski cihazları bile halen sorunsuz çalışıyor.Çin menşeli diye her marka kötü değil.
Samsunglar iPhone lar ne yazık ki f/p ürünü olmaktan gittikçe uzaklaşıyor. Ben de Samsung m34 öneriyorum ama fiyatları sadece kuru cihaz fiyatı, Samsung markasını tercih ettiğiniz zaman en az 1k-1,5k aksesuar masrafı eklemek gerekiyor.
Telefonları kötü hocam. Bir İPhone veya Samsung etmiyor.

Telefonları kötü hocam. Bir iPhone veya Samsung etmiyor.

Dediğin şeyin saçmalığına bakar mısın bir iPhone bir Samsung etmiyor dkslfjasdkjf, bu markalarla Realme rakip mi? O markalar telefon piyasasının 2 devi zaten Realme F/P telefon kategorisinde karşılaştır, git infinix, tecno, Vivo, Redmi gibi cihazlarla kıyasla.

Dediğin şeyin saçmalığına bakar mısın bir iPhone bir Samsung etmiyor dkslfjasdkjf, bu markalarla Realme rakip mi? O markalar telefon piyasasının 2 devi zaten Realme F/P telefon kategorisinde karşılaştır, git Infinix, Tecno, Vivo, Redmi gibi cihazlarla kıyasla.

O çer çöp markalara göre Realme nur nimet.

İkinci el alabiliryorsanız S21 FE veya ona yakın S serisinden bir cihaz alabilirsiniz. S20 FE veya S10 Plus olabilir ama S20 FE telefon ısınma sorunu var, bence S21 FE veya S10 Plus bakın derim.

Sıfır alacaksanız Samsung M34 5G.

@Einstein @ruzgaew Hocalarım konuya açıklık getirebilir misiniz? Arkadaşlar gerçekten berbat telefonlar önermiş, konu sahibine yardımcı olabilirsiniz diye düşünerek etiketledim.
2.el tarafında S20 FE veya S10 Plus, sıfır tarafında ise A25 alınabilir. C55 gibi cihazlara ve düşük bütçede iPhone'a kesinlikle bulaşmayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı