10.000 TL'ye kadar laptop tavsiyesi

FurkanYes

Femtopat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
8
Öncelikle herkese iyi günler iyi forumlar.
Başlıkta da görebileceğiniz gibi 10.000 TL bütçem var. Önerebileceğiniz dizüstü bilgisayarları bekliyorum. Teşekkürler.

Not: En az 16 GB RAM ve 4 GB ekran kartı olursa sevinirim.
 

Öncelikle teşekkür ederim. HP marka bilgisayarlar aşırı ısınıyor diyorlar ve i5 işlemcinin RTX ekran kartını kaldırabileceğini düşünmüyorum. Yine de tavsiye için çok sağ ol.
Lenovo Legion Y540'a bakabilirsiniz ama fiyatlarını acayip yükselttiler. Lenovo Legion 5 çıktı 4.nesil Ryzen işlemcili onları beklemenizi tavsiye ederim. Y540'da güzel fakat GTX 1660 Ti olanı koronadan önce 9000TL idi. Şimdi 11.000. Legion 5 serisini beklemenizi tavsiye ederim. Türkiye'ye daha gelmedi Legion 5.

Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim. Fakat fiyatı benim bütçemi aştığı için bu modeli alamam.
Kaçmaz bence indirimde de acele et derim.


Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim. Alınabilir bir model gibi duruyor ama Monster hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum. Yoksa benim de düşüncem Monster yünündeydi. Ayrıca SSD'si çok az bana en az 500 GB lazım.

Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim. Fakat arkadaşım Dell marka bilgisayar kullanıyor ve hiç memnun değil. Ayrıca 9.nesil bir bilgisayar için fiyat fazla duruyor.
 
Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür ederim. HP marka bilgisayarlar aşırı ısınıyor diyorlar ve i5 işlemcinin RTX ekran kartını kaldırabileceğini düşünmüyorum. Yine de tavsiye için çok sağ ol.

İşlemci ekran kartı konusunda biraz araştırma yapmanızı öneririm. Bu arada diğer markalar ne kadar ısınıyorsa Hp'de o kadar ısınıyor. birde arkadaşın paylaştığı cihaz için mailden ulaşırsanız özel bir fiyat verebilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı