10.000 TL'ye monitörsüz sistem tavsiyesi

Bütçe
10.000
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum fakat Twitch yayını gibi işlerde daha düşük fiyat seviyesinde bir ekran kartı kullanıp yani örneğin rtx 2060 super veya rx 5700xt gibi daha yüksek seviye bir işlemci yani örneğin ryzen 7 3700x kullanabilirsin ama normal bir oyuncuysan yukarıdaki sitem gayet iyi.

Amd sistem toplamak için 4000 serisini beklemek daha mantıklı olmazmı ?eylül ekim gibi çıkacağı söyleniyor.Bende pc toplamak için bu sebepden beklesemmi alsammı diye düşünüyorum hala..

AMD sistem toplamak için 4000 serisini beklemek daha mantıklı olmaz mı? Eylül ekim gibi çıkacağı söyleniyor. Bende PC toplamak için bu sebepden beklesemmi alsammı diye düşünüyorum hala.

Olabilir ama fiyatlarının daha yüksek olacağını düşünüyorum son dönemlerde AMD daha yüksek fiyatlı işlemciler çıkarıyor.

Olabilir ama fiyatlarının daha yüksek olacağını düşünüyorum son dönemlerde AMD daha yüksek fiyatlı işlemciler çıkarıyor.
Aslında 10600k bir sistem toplamak var kafamda bir kaç gündür arastırıyorum.Ama bu işlemci bir çok teknoloji marketin stoklarında yok.Dolarında ne olucağı belli değil aslında beklemekde mantıklı değil bakalım..

Aslında 10600k bir sistem toplamak var kafamda bir kaç gündür arastırıyorum.Ama bu işlemci bir çok teknoloji marketin stoklarında yok.Dolarında ne olucağı belli değil aslında beklemekde mantıklı değil bakalım..
Ben amd'nin fiyat performans açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum ama intel işlemciler de fena değil

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı