S4lihh
Hectopat
Merhaba, uzun süre bilgisayar başında olduğum için rahat ve dayanıklı bir oyuncu koltuğu arıyorum. Hangi koltuğa baksam forumlarda vs. iyi yorum da var kötü yorum da var, bu yüzden karar veremedim. Bütçe 10.000TL ancak daha ucuza da olur. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.
Genelde Hawk ve XDrive'a baktım, xDrive daha yakın geliyor. Baktığım modeller bunlar;
www.xdrive.com.tr
www.xdrive.com.tr
www.hawkchair.com
Genelde Hawk ve XDrive'a baktım, xDrive daha yakın geliyor. Baktığım modeller bunlar;
xDrive AKDENİZ Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/Siyah
xDrive Akdeniz profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.
www.xdrive.com.tr
xDrive Anka Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
xDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu, oyun ve iş dünyasında uzun saatler geçirenler için unutulmaz bir deneyim sunuyor. Anka oyuncu koltuğu rahatlığı ve olağanüstü performansı bir araya getirerek size mükemmel bir deneyim vaat ediyor.
www.xdrive.com.tr
Fame Silver Kumaş Oyuncu Koltuğu
Fame Silver Kumaş Oyuncu Koltuğu Kumaş Oyuncu Koltuğu, Deri Oyuncu Koltuğu, Oyuncu Koltuğu, Oyuncu Koltuğu Modelleri, En İyi Oyuncu Koltuğu, Gamer Koltuk, Gaming Koltuk, Gamer Koltuğu, Oyun Koltuğu, Hawk Oyun Koltuğu, Hawk Gaming Chair, oyuncu koltuğu, en iyi oyuncu koltuğu, kaliteli oyuncu koltuğu