10.000 TL'ye RTX 3080 Ti ve R5 5600X'e uygun 2K monitör önerisi

Xeanaut

Femtopat
Daha fazla  
2K 27 inç bir monitör almak istiyorum fakat bir türlü karar veremedim,

İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Ekran kartı: RTX 3080 Ti.
RAM: 32 GB 4000MHz.
M.2 SSD.

Bütçem maksimum 10k, yardımcı olabilir misiniz?

Attığım monitörlere göz at fazla bekleme zam gelecek teknolojik aletlere.

VA panel Samsung Odyssey kullandım IPS monitöre geçince insanın gönlü, gözü açılıyor.

Bu oddsyey G3-G5 gibi değil. Kaliteli VA panel alınır.

Peki önerebileceğiniz bütçeme uygun kaliteli VA panel monitörler neledir?

Yukarıda oddsyey G6 önerdim. Kullanıcı incelemesi mevcut bakabilirsin.

peki şuanda kullandığım sistemde bir zorlama yapmaz değil mi? 2k çözünürlükte, gerçi ilerleyen vakitde ryzen 7 5800x3d alacağım ama o vakite kadar sıkıntı yaşamak istemiyorum

Peki şu anda kullandığım sistemde bir zorlama yapmaz değil mi? 2K çözünürlükte, gerçi ilerleyen vakitde Ryzen 7 5800x3D alacağım ama o vakite kadar sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Sorun olmaz. Yeterli olur.

Sorun olmaz. Yeterli olur.
ilginiz teşekkür ederim. biraz daha inceleyip ona göre karar vereceğim.

@Einstein hocam merhabalar, aklıma bir soru takıldı. 1 ms gtg va panel mi daha az tepkime süresine sahip yoksa ips 1 ms gtg mi? yoksa ikisininde tepkime süresi aynı mı?

Durumu güncellemek istedim, bayağı bir araştırdım ve bütçemi biraz daha artırarak Samsung Odyssey Neo G7 32" 4K 1MS 165Hz almaya karar verdim. Sebebi ise IPS panellerde sıkça yaşanan sorunlar.
İlgi ve alakası için başta @Einstein ve @Solkay2002 olmak üzere konuma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Cumartesi günü elime ulaşacak, ilk incelememi ve ilerleyen vakitlerde bir sorun yaşarsam monitörle ilgili buraya yazacağım.

@Einstein hocam, iyi akşamlar.
Cihaz ulaştı elime kurulumunu yaptım, kullanıyorum. İyi hoş ama bir şeyleri tam değil gibi. Bir de ekran boyutu tam oturmuyor. Çerçeve ile arasında siyah boşluk var serçe parmağının yarısı kadar. Bunun çözümü var mıdır? Bir de önerdiğiniz monitör ayarı var mıdır? Parlaklık vs gibisinden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…