Selim12377 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 75 12 Eylül 2025 #11 Aakons dedi: Bende iPad 10 da var Kesinlikle iPad 10 almazdım. Ekranı çok dandik ve kötü. Sağlamda değil. Genişletmek için tıkla... Kafam karıştı Ben biraz daha araştırma yapayım.Büyük ihtimal Matepad alırım.Teşekkürler cevapların için.
Aakons dedi: Bende iPad 10 da var Kesinlikle iPad 10 almazdım. Ekranı çok dandik ve kötü. Sağlamda değil. Genişletmek için tıkla... Kafam karıştı Ben biraz daha araştırma yapayım.Büyük ihtimal Matepad alırım.Teşekkürler cevapların için.
Gökdeniz7 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #12 Aakons dedi: Bende iPad 10 da var Kesinlikle iPad 10 almazdım. Ekranı çok dandik ve kötü. Sağlamda değil. Genişletmek için tıkla... Hiçbir iPad dandik değil kardeşim.
Aakons dedi: Bende iPad 10 da var Kesinlikle iPad 10 almazdım. Ekranı çok dandik ve kötü. Sağlamda değil. Genişletmek için tıkla... Hiçbir iPad dandik değil kardeşim.
Selim12377 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 75 12 Eylül 2025 #13 Son durumda Honor V9 yada Samsung tablet aralarında kaldım.İkinci el iPad bulabilirsem alabilirim.Tavsiyesi olan var mı başka?
Son durumda Honor V9 yada Samsung tablet aralarında kaldım.İkinci el iPad bulabilirsem alabilirim.Tavsiyesi olan var mı başka?