10.000TL Monitörsüz PC Toplama

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet siz aldınız, sistem açıldı ve kullandınız. PSU'yu test etme yönteminiz bu mu? İlk önerilen model daha iyi en azından.
Ben test etmedim ama dayımın bilgisayarında aynı marka PSU var. Gayet sorunsuz sadece 600W.

GALAX en kaliteli markalardan bir tanesidir gözümde.
Ben test etmedim ama dayımın bilgisayarında aynı marka PSU var. Gayet sorunsuz sadece 600W.

İşte anlatmak istediğim şey bu. Bilmem kimin bilgisayarında takıp çalışınca güzel PSU olmuyor. Hepimiz Everest PSU alabiliriz bu mantıkla.

@Oreki High Power markayı neden iyi değil neden böyle düşünüyorsunuz.

Kartın fiyatı çok uygun ama marka sorunu yaşatır mı? ileri de satmak istersem yada güncel kullanımım`da. Tavsiyelerinize göre en kısa sürede karttan geçebilirim.
Çoğu yerde gördüğüm hep insanların tereddütlerinin olduğuydu ama sanırım bu bilgisizlik yüzünden. Sizler böyle düşünüyorsanız benim de kafama yatar çünkü bende bilgisizim bu konuda maalesef.

Hayır bu da değil. PSU konusunda yardımcı olacağım.

Sorun değil. Şu kartın güzelliğine bakar mısınız bu arada:

The Crown just got bigger: GALAX GeForce RTX 2080 (Ti) HOF pictured - VideoCardz.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…