10.000TL Monitörsüz PC Toplama

Şöyle biraz uçuk bir bakış açısı ile yaklaştım. Bir de ben her zaman SSD yerine iki ya da üç tane HDD alıp RAID bağlama taraftarıyım. Ekran kartında da yeni RTX serisinin fiyatlarından kaçalım istedim.
Sonuç:

Anakart = Gigabyte AX370M DS3H 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart 610 TL

RAM = Corsair 8GB Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1D3000C16) 492 x2 TL

Windows SSD = WD 120GB Green Okuma 540MB-Yazma 465MB SATA SSD (WDS120G2G0A) 201 TL

RAID 0 HDD'ler = WD 1TB Blue 64MB 5400rpm (WD10EZRZ) Harddisk 317x2 TL

SLI kartlar = MSI GeForce GTX1070Ti Armor 8G 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 4426 x 2 TL

Kasa = Aerocool Quartz 750W 80+ Bronze Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa 713 TL

Işlemci = AMD Ryzen 7 2700X 3.70 Ghz 20MB AM4 12nm İşlemci 2306 TL

Toplam = 14300 TL

Arkadaşlar konu sahibinin dediği gibi.
"Nedense konuyu düzenleyemedim ama bilgisayardan bakacağım birde monitör harici 750 GB'lık 2 HDD mevcut aslında elimde onları da kullanabilirim ve 15 milyarın benim için extrem olduğunu söylemiştim. RAM benim için sonra da yükseltilebilir, aynı HDD gibi. Elimde olan HDD`leri kullanıp birkaç ay sonrasında eklemesini yapabilirim. RAM`i de 16 alıp 32'ye yükseltebilirim ama şu an dediğim gibi tutar ne kadar minimumda kalırsa o kadar iyi benim için."

Son düzenleyen: Moderatör:
@Oreki 'nin attığı kartı kesinlikle alın. Hatta yaptığım sisteme alın bu ürünü yanına da 16 GB RAM daha ekleme şansınız olur.
Üstat attığınız linklerdeki ürünlerin bazıları stokta yok maalesef. Ne zaman gelir acaba diye düşenerek sistemi bekletecek miyim ? Yoksa alternatifi var mıdır ?

@HADOOOUUKEN bana şu anki bütçeni söyleyebilir misin?

Üstat attığınız linklerdeki ürünlerin bazıları stokta yok maalesef. Ne zaman gelir acaba diye düşenerek sistemi bekletecek miyim ? Yoksa alternatifi var mıdır ?
Hocam benim attıklarımın arasında sadece ekran kartının stoğu yok diğer hepsinin var zaten ekran kartını @Oreki 'nin attığı ile değiştirip 16 GB RAM daha ekleyebiliyorsunuz. Hatta görünüş isterseniz Trident Z serisine bakın 1000 TL'ydi Nanokatalog'ta.

10.000₺'ye alabileceğin güzel bir sistem.

@HADOOOUUKEN bana şu anki bütçeni söyleyebilir misin?
Açıkçası gözüken 12-13k ama dediğim gibi çok kısa zamanda beklediğim bir şeyler var 15'e bile çıkabilirim ama onu hesaba katmazsak 12-13 ideal gözüküyor. 1 gün içinde 15'e çıkıp çıkamayacağım belli olacak %90 ihtimalle.

Eh onu bekleyelim, ona göre öneride bulunalım o zaman. Buraya yazarsınız tekrar.
Benim için de uygundur. Attığınız linkteki ekran kartına dair kutu açılışı ya da inceleme bulamadım onun içinde bir konu açıp mı almalıyım kartı yoksa sizce hiç kaçırılmaması gereken bir fırsat mı, e sonuçta fiyatının düşük olması insana bir acaba mı dedirtiyor.
Bilgisizliğimden ötürü güvenememek diyelim. İndirimi ne zaman biter acaba bir de ön sipariş olarak gözüküyor gelme tarihi de belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…