10.000TL Monitörsüz PC Toplama

HADOOOUUKEN

Hectopat
Yer
Sakarya/Adapazarı
Daha fazla  
Sizlerden isteğim 10 milyar ile 15 milyar arası 4K'da 60 FPS üstü verebilecek beni uzun yıllar sıkıntı çıkartmadan götürebilecek bir kasa dizmek.
Kriterlere gelirsek;
  • Sadece oyun oynanacak
  • Kesinlikle render ya da video düzenleme tarzı herhangi bir işlem yapılmayacak (Youtube için vs.)
  • Kasa görüntüsünün hiçbir önemini yok (herhangi bir RGB`ye hiç gerek yok ona verilecek extra parayı başka parçaya vermek daha mantıklı geliyor ya da cebime kalır daha iyi, zaten kasayı masanın üstünde kullanamayacağım yerim yok)
  • Başka bir ekipmana ya da monitöre ihtiyacım yok safi kasa olacak.
Fiyat aralığını bu kadar fazla vermemin sebebi 15 milyara kesin çıkabilirim demek değil. Evet 10 milyarın üzerine çıkabileceğim ama onun üzerine çıkarken ne kadar minimum çıkarsam okadar iyi benim için. 15 milyar benim için çok extrem bile olabilir.

Yani demek o ki istediğim performansı alabilmek için 10 milyardan fazla vermem gerekiyorsa mecbur vereceğim ama ne kadar az aşarsam bu fiyatı benim için okadar iyi. Parçalardan anlamam okuyup gördüğüm kadarıyla bu fiyat aralığını verdim ama 10 milyarın altına da benim istediğim performansta bir kasa toplanabiliyorsa canıma minnet :) Herkese şimdiden bu uzun yazıyı okudukları için bile teşekkür ediyorum. Değerli yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyorum.Her türlü fikre ve tavsiyeye açığım. Lafı üstadlara bırakıyorum :)

Monitörüm:Samsung LU28E590DS/UF 28" 1ms (2xHDMI+Display) 4K Ultra HD Fiyatı (PS4 Pro`da şu an kullanıyorum 4K sistem dizince onun için kullanırım diye almıştım)

Son düzenleyen: Moderatör:
13000 lira gibi bir fiyata:
R7 2700X
Kingston HyperX Predator 16 GB 3000 MHZ CL15 RGB RAM
MSI X470 Gaming Plus anakart
WD 1 TB HDD
Adata 240 GB SSD
Gigabyte 1080 TI
Phanteks P400
FSP Hydro 700W 80+
içeren bir kasa toplanır. Ekran kartını Hepsiburada veya Sinerji'den, geri kalan parçaları da İnventus'tan alırsın.

Sinerji üzerinden çok güzel bir sistem oldu.
32GB RAM seni çok uzun süre idare eder.
1542008496362.png

13000 lira gibi bir fiyata:
R7 2700X
Kingston HyperX Predator 16 GB 3000 MHZ CL15 RGB RAM
MSI X470 Gaming Plus anakart
WD 1 TB HDD
Adata 240 GB SSD
Gigabyte 1080 TI
Phanteks P400
FSP Hydro 700W 80+
içeren bir kasa toplanır. Ekran kartını Hepsiburada veya Sinerji'den, geri kalan parçaları da İnventus'tan alırsın.
Detaylı bakacağım ama 13 milyarlık sistemde 1080Ti görmek üzücü oldu açıkçası :)

Tahmini stoklara girme sürecini bilebiliyor musunuz ? Sistem çok güzel olmuş extrem bile olsa oluru için uğraşabilirim gerçekten.
Sinerji üzerinden çok güzel bir sistem oldu.
32Gb RAM seni çok uzun süre idare eder.
Eki Görüntüle 343268
Nedendir bilmiyorum ama ne yakinlastirmadan ne yakınlaştırıp hiç birşey okunmuyor. Çözünürlük çok kötü sanırım merakla düzeltilmesini bekliyorum.

Yılbaşına kadar beklerim derseniz AMD'nin yeni nesil ekran kartları da piyasaya sürülmüş olur, hem fiyatlar oturur hem de piyasadaki yeni oyuncunun doğumuna bu kadar yakınken biraz bekleyerek en yeni ürünü almış olursunuz.

Bu fiyatlarda sistemler oldukça nadir ama GTX 1080ti o kadar da nadir değil. O yüzden bu para verilmişken en yeni çıkacak olan AMD'ye verip o paranın hakkı olan, "az bulunan bilgisayarı" oluşturmuş olursunuz.

Yılbaşına kadar beklerim derseniz AMD'nin yeni nesil ekran kartları da piyasaya sürülmüş olur, hem fiyatlar oturur hem de piyasadaki yeni oyuncunun doğumuna bu kadar yakınken biraz bekleyerek en yeni ürünü almış olursunuz.

Bu fiyatlarda sistemler oldukça nadir ama GTX 1080ti o kadar da nadir değil. O yüzden bu para verilmişken en yeni çıkacak olan AMD'ye verip o paranın hakkı olan, "az bulunan bilgisayarı" oluşturmuş olursunuz.
Açıkçası hiç fanboyluk yapmadım bugüne kadar ama ekran kartı konusunda AMD'ye güvenip bir adım atmak istemiyorum. Islemci konusunda olsa evet beklerdim ama bu konuda beni mutlu edebileceğini sanmıyorum, yine de teşekkür ederim yorumun için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı