Evet siz aldınız, sistem açıldı ve kullandınız. PSU'yu test etme yönteminiz bu mu? İlk önerilen model daha iyi en azından.
Kartın fiyatı çok uygun ama marka sorunu yaşatır mı? İleride satmak istersem ya da güncel kullanımımda. Tavsiyelerinize göre en kısa sürede karttan geçebilirim.
Ben test etmedim ama dayımın bilgisayarında aynı marka PSU var. Gayet sorunsuz sadece 600W.Evet siz aldınız, sistem açıldı ve kullandınız. PSU'yu test etme yönteminiz bu mu? İlk önerilen model daha iyi en azından.
Ben test etmedim ama dayımın bilgisayarında aynı marka PSU var. Gayet sorunsuz sadece 600W.
@Oreki High Power markayı neden iyi değil neden böyle düşünüyorsunuz.
Çoğu yerde gördüğüm hep insanların tereddütlerinin olduğuydu ama sanırım bu bilgisizlik yüzünden. Sizler böyle düşünüyorsanız benim de kafama yatar çünkü bende bilgisizim bu konuda maalesef.Kartın fiyatı çok uygun ama marka sorunu yaşatır mı? ileri de satmak istersem yada güncel kullanımım`da. Tavsiyelerinize göre en kısa sürede karttan geçebilirim.
O zaman alacak arkadaş bu psu yu alabilirsin
Aerocool 750W KCAS Serisi 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
Çoğu yerde gördüğüm hep insanların tereddütlerinin olduğuydu ama sanırım bu bilgisizlik yüzünden. Sizler böyle düşünüyorsanız benim de kafama yatar çünkü bende bilgisizim bu konuda maalesef.
Hayır bu da değil. PSU konusunda yardımcı olacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.