10.000TL oyuncu monitör önerisi

Bütçe
10000

Thegng1

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller,

Maksimum 10.000 bandında bir öneride bulunabilir misiniz? NVIDIA destekli bir setup olmasına rağmen AMD FreeSync destekli ekran alsam sıkıntı yaşar mıyım?

( En düşük 144 Hz -- 1080 - 2K -- IPS -- G-Sync -- pivot -- Curved olabilir )

Sistem:
İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X 3.40GHz 8 çekirdek 36MB.
Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 soket am4.
Ekran kartı: MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 8G OC GDDR6 128bit.
RAM: Patriot Viper Steel 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz.
Depolama: Kioxia Exceria Plus G3 1TB gen4.

Galiba NVIDIA, monitör FreeSync olsa bile entegre olabiliyor zaten G-SYNC olmasa bile çalışır 10k bandında G-SYNC bulmak basit dert etmeye gerek yok.

Galiba NVIDIA, monitör FreeSync olsa bile entegre olabiliyor zaten G-Sync olmasa bile çalışır 10k bandında G-Sync bulmak basit dert etmeye gerek yıj.

Galiba NVIDIA, monitör FreeSync olsa bile entegre olabiliyor zaten G-Sync olmasa bile çalışır 10k bandında G-Sync bulmak basit dert etmeye gerek yok.
Peki ekran Hz. Değerini tam anlamıyla kullanabilmek için HDMI ile bağlamalıyım yoksa DP ile bağlantı yapmalıyım duruma göre kutu içeriğinde var ise ekstra sipariş etmiycem yoksa onu da sipariş edeceğim

32 inç olması çok cazip geldi açıkçası ama yukarıda arkadaşımız attıklarının arasında msi marka olanla ve bir arkadaşın daha attığı 240 hz olan da çok cazip geldi sizce hangisi daha uygun olabilir -- çoğunlukla oyun için kullanıyorum sistemi !

HDMI 2.0 sürümü 1080p de 240Hz, 2K da 144Hz, 4K da 60 Hz verebilir.
DP 1.4 sürümü 2K da 240 Hz'e kadar destekler.

Kutu içerisinden DP 1.4 çıkar diye düşünüyorum YouTube'da bir kutu açılımı veya kutu içeriği seçeneği varsa bir göz atabilirsiniz.

Ve sistem bilgilerini de sizlerle paylaştım AC Valhalla - LoL - Valorant - Watch Dogs 2 - vb oyunlar oynuyorum 2K ya çektiğimide ekran Hz değerinde FPS almam mümkün müdür sizce daha önce FPS değerlerini incelemedim hiçbir şekilde

HDMI 2.0 sürümü 1080p de 240Hz, 2K da 144Hz, 4K da 60 Hz verebilir.
DP 1.4 sürümü 2K da 240 Hz'e kadar destekler.

Kutu içerisinden DP 1.4 çıkar diye düşünüyorum YouTube'da bir kutu açılımı veya kutu içeriği seçeneği
YouTube'da aynı sistem parçalarını aratıp test videosu bulabilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim hepinize.

@Judele dostum son bir sorum olacak sana sen DP ile bağlantıyımı önerirsin HDMI ile mi?

Son düzenleme:
Uzun zamandır DP kullanıyorum öneririm.
Ama kutudan DP çıkmazsa gidip DP almanıza gerek yok HDMI da aynı işi yapıyor.

Geri
Yukarı