10.000TL sistem toplama

Bütçe
10000
SSD yetersiz mi yoksa marka mi yetersiz 480 GB çünkü az değil diye düşünüyorum

SSD yetersiz mi yoksa marka mi yetersiz 480 GB çünkü az değil diye düşünüyorum.

SSD kronik sorunlu bir model. Ondan dolayı değişin.

Bir de anakart çok giriş seviyesi kalmış.

Anakart olarak önerdiginiz fiyat performans ürünü hangisi.

Hocam orada değiştirme gibi bir imkanımız olmadığı için bir şey öneremem. Onu aldıktan sonra değiştirmeyi düşünürseniz o zaman yardımcı olurum. Ama bu haliyle alınmasında bir sakınca yok. İlerleyen dönemlerde işlemci anakart şeklinde yükseltme yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim yardımlarınız için

Aquarius ACR 5T10-3060 | Game Garaj
Ufak tefek parçalardan bir kısım kısarak 10.000 civarına bu sistemi almak çok daha iyi olur o önerdiğiniz sistemi ezer geçer 3060 var içinde ve çok daha mantıklı stoklar bitmeden almanız çok iyi olur.

Dostum baktım sepete ekle dedim ama stokta yokmuş kısaca alamıyorum beklemeli miyim yoksa dolar daha da mi artacak bilmiyorum kara kara düşünüyorum

Dostum baktım sepete ekle dedim ama stokta yokmuş kısaca alamıyorum beklemeli miyim yoksa dolar daha da mi artacak bilmiyorum kara kara düşünüyorum.

Stokları bitmiş ben attığım anda 2 tane vardı satılmış illa bir sistem acil alınacak ise hemen alın kart yok piyasada çok yüksek fahiş fiyatlara satılıyor o yüzden elinizi çabuk tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…