10.000TL sistem toplama

Bütçe
10000
Anakart olarak önerdiginiz fiyat performans ürünü hangisi.

Hocam orada değiştirme gibi bir imkanımız olmadığı için bir şey öneremem. Onu aldıktan sonra değiştirmeyi düşünürseniz o zaman yardımcı olurum. Ama bu haliyle alınmasında bir sakınca yok. İlerleyen dönemlerde işlemci anakart şeklinde yükseltme yapabilirsiniz.

Arkadaşlar, 10.000TL bütçem var. Çocukluk hayalim olan bu kutsal görevi yapmak istiyorum şu an bu PC'yi (Frenzy 10400F Silver [Yavuz Selim] | i5 10400F RTX 2060 6G DDR4 16GB 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com) buldum almak mantıklı mı veya sizin önerdiğiniz şeyler varsa söyler misiniz?

Aquarius ACR 5T10-3060 | Game Garaj
Ufak tefek parçalardan bir kısım kısarak 10.000 civarına bu sistemi almak çok daha iyi olur o önerdiğiniz sistemi ezer geçer 3060 var içinde ve çok daha mantıklı stoklar bitmeden almanız çok iyi olur.

Dostum baktım sepete ekle dedim ama stokta yokmuş kısaca alamıyorum beklemeli miyim yoksa dolar daha da mi artacak bilmiyorum kara kara düşünüyorum

Dostum baktım sepete ekle dedim ama stokta yokmuş kısaca alamıyorum beklemeli miyim yoksa dolar daha da mi artacak bilmiyorum kara kara düşünüyorum.

Stokları bitmiş ben attığım anda 2 tane vardı satılmış illa bir sistem acil alınacak ise hemen alın kart yok piyasada çok yüksek fahiş fiyatlara satılıyor o yüzden elinizi çabuk tutun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı