Arkadaşlar iyi Sosyaller, 8bin ve 10 bin TL bandında (11bine de çıkarım ama fiyatına değer denilirse) bir monitör arıyorum çoğunlukla %70 hikayeli, %30 rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorum. Renkleri gerçekten iyi olan, pivot olursa iyi olur ama şart değil. Sıkıntısız bir monitör lazım 27 inç iyi olur tercihimdir 32 de olur ama seçenek az diye biliyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar iyi Sosyaller, 8bin ve 10 bin TL bandında (11bine de çıkarım ama fiyatına değer denilirse) bir monitör arıyorum çoğunlukla %70 hikayeli, %30 rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorum. Renkleri gerçekten iyi olan, pivot olursa iyi olur ama şart değil. Sıkıntısız bir monitör lazım 27 inç iyi olur tercihimdir 32 de olur ama seçenek az diye biliyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bende bu fiyat bandında monitör bakıyorum. Sizin iletmiş olduğunuz ile arkadaşların önerdiği AOC Q27G4X arasındaki fiyat farkına değer mi? Bilen birisi bilgilendirebilir mi?
Amazon.com.tr
Hatta Hz olarak yakın bir modelini seçersek bu model arasında hangisini seçmeliyiz?