10.000TL'ye kadar monitör tavsiyesi

mimar.mek

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar; Şu monitörlerden hangisini önerirsiniz?

*Laptopa bağlayacağım, ekran kartım 1660ti ama önümüzdeki yıl yeni seri bir laptop almayı düşünüyorum.
*Ekran, genellikle karanlık odada kullanılacak.
*Online oyun oynamıyorum, Daha çok hikayeli fps, tps oyunlar, mimari çizim ve film için kullanacağım.
*Ürününü, amazonun kendi sattığı yaklaşık 8.500 - 10.000 tl arasındaki monitörlerden almak zorundayım. Bu yüzden belli ürünler arasında seçim yapabiliyorum.

*Alabileceğim diğer ekranlara bakmak isterseniz; Amazon.com.tr

1693323232099.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar; Şu monitörlerden hangisini önerirsiniz?

*Laptopa bağlayacağım, ekran kartım 1660ti ama önümüzdeki yıl yeni seri bir laptop almayı düşünüyorum.
*Online oyun oynamıyorum, Daha çok hikayeli fps, tps oyunlar, mimari çizim ve film için kullanacağım.
*Ürününü, amazonun kendi sattığı yaklaşık 8.500 - 10.000 tl arasındaki monitörlerden almak zorundayım. Bu yüzden belli ürünler arasında seçim yapabiliyorum.

Eki Görüntüle 1922706
İlk baştaki o parayı haketmez. Online FPS oynayacak mısınız?

Merhaba; şu monitörlerden hangisini önerirsiniz?

*Laptopa bağlayacağım, ekran kartım 1660 Ti ama önümüzdeki yıl yeni seri bir laptop almayı düşünüyorum.
*Online oyun oynamıyorum, daha çok hikayeli FPS, TPS oyunlar, mimari çizim ve film için kullanacağım.
*ürününü, Amazon'un kendi sattığı yaklaşık 8.500 - 10.000 TL arasındaki monitörlerden almak zorundayım. bu yüzden belli ürünler arasında seçim yapabiliyorum.

Eki Görüntüle 1922706

Hocam 280 Hz 0.5 ms.

İlk baştaki o parayı hak etmez. Online FPS oynayacak mısınız?

Parasından ziyade hakem heyeti mevzusu var 8.5 ile 10bin arası bir ekran almayacağım 8.5 üstünü ben tamamlayacağım gerçi, bu arada Online oyun oynamıyorum hiç.

Hocam 280 Hz 0.5 ms.

Hocam güzel monitör de yukarıda da belirttiğim gibi sadece Amazon'un sattığı ekranlardan alabiliyorum hakem heyeti durumu söz konusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parasından ziyade hakem heyeti mevzusu var 8.5 ile 10bin arası bir ekran almayacağım 8.5 üstünü ben tamamlayacağım gerçi, bu arada Online oyun oynamıyorum hiç.

Hocam güzel monitör de yukarıda da belirttiğim gibi sadece Amazon'un sattığı ekranlardan alabiliyorum hakem heyeti durumu söz konusu.

Hocam Online oyun oynamiyosaniz bu da iyidir 9K 165Hz 1ms isinizi gorur hikaye oyunlarinda.

Hocam Online oyun oynamiyosaniz bu da iyidir 9K 165Hz 1ms isinizi gorur hikaye oyunlarinda.
va panel olmasına çok takılmayayım mı? genelde "ipsten va panele geçtim pişman oldum" tarzı yazılar görüyorum, bir de curved olması mimari çizimlerde sıkıntı çıkarır gibi, teşekkürler arada zaman ayırdığın için

VA panel olmasına çok takılmayayım mı? Genelde "IPS'ten VA panele geçtim pişman oldum" tarzı yazılar görüyorum, bir de Curved olması mimari çizimlerde sıkıntı çıkarır gibi, teşekkürler arada zaman ayırdığın için.

Hocam yani mimarlik tasarimlari bilmiyorum ama herhalde cikartir sıkıntı bekleyin yeniden bulacagim.

VA panel olmasına çok takılmayayım mı? Genelde "IPS'ten VA panele geçtim pişman oldum" tarzı yazılar görüyorum, bir de Curved olması mimari çizimlerde sıkıntı çıkarır gibi, teşekkürler arada zaman ayırdığın için.

Hocam bu da iyi IPS panel 23.8 inc sizin icin uygun mudur?

Hocam yani mimarlik tasarimlari bilmiyorum ama herhalde cikartir sıkıntı bekleyin yeniden bulacagim.

Hocam bu da iyi IPS panel 23.8 inc sizin icin uygun mudur?

Overclockingde var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı