F fatalfury Kilopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2015 #1 RAW imajı win32disk ile yazdırıyorum belleğe ama olmuyor. DMG buldum, onu yazdırınca oluyor fakat onu da kuramadım. Raw niye olmadı?? Transmac' tan giriyorum tanımıyor. Bölüm yok gibi bir hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2015
RAW imajı win32disk ile yazdırıyorum belleğe ama olmuyor. DMG buldum, onu yazdırınca oluyor fakat onu da kuramadım. Raw niye olmadı?? Transmac' tan giriyorum tanımıyor. Bölüm yok gibi bir hata veriyor.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2015 #2 İmaj hatalı inmiş olabilir. Tekrar indirip dene. Başka bir USB bellek ile dene. Win32disk image yönetici olarak çalıştırdığından emin ol. Wİn32disk' ta imajı göstermek için bütün dosya türlerinin seçili olduğundan emin ol. Win32disk imaj yazdırırken write seçeneğini seçtiğinden emin ol.
İmaj hatalı inmiş olabilir. Tekrar indirip dene. Başka bir USB bellek ile dene. Win32disk image yönetici olarak çalıştırdığından emin ol. Wİn32disk' ta imajı göstermek için bütün dosya türlerinin seçili olduğundan emin ol. Win32disk imaj yazdırırken write seçeneğini seçtiğinden emin ol.