10-11 bin TL'ye bisiklet tavsiyesi

norent

Hectopat
Daha fazla  
Bisiklet almayı düşünüyorum, bunları buldum nasıldır acaba başka, öneriniz var mıdır bu fiyat bandında? Bütçe maksimum 10-11k civarındadır.

Kron nomad olabilir. Tek eksiği v fren ama hard kullanmayacaksınız sanırsam. Kadrosu şehir içi sürüş için rahat.

Kron nomad olabilir. Tek eksiği v fren ama hard kullanmayacaksınız sanırsam. Kadrosu şehir içi sürüş için rahat.

Bu ikisini de buldum bunlar nasıldır peki?
Hard kullanmayacağım ama almışken iyi bir şey olsun istiyorum arkadaşımda alacak üzmesin uzun süre iyi olsun istiyoruz fiyatı bu civarlarda olursa sorun değil.

Bu ikisini de buldum bunlar nasıldır peki?
Hard kullanmayacağım ama almışken iyi bir şey olsun istiyorum arkadaşımda alacak üzmesin uzun süre iyi olsun istiyoruz fiyatı bu civarlarda olursa sorun değil.

Çift amortisörlü kazara almayın.
Şehir içinde kullanacaksanız amortisörsüz veya sadece önde olan model tercih edin ve mtb olmasın.

Kadroyuda bacak boyuna göre seçmeniz lazım. Yaşadığınız yer düzlükse 21 v fren yeter daha bayırlı bir yerse 24 viteste olabilir bu fiyat aralığında bakmak lazım.

Boyum 1.85 cm hepsi uygun olur sanırım düzlük ama toprak yerlerde var taşlı yerler kısacası her türlü yerde kullanacağız şehir içi arazi hangisi uygun olur attıklarım nasıldır veya başka öneriniz var mıdır?
Kron tx 75 mekanik disk olan nasıldır veya hangisi iyidir başka tavsiyeniz var mı?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı