10-12 bin TL klavye ve kulaklık önerisi

Evet hocam doğru tuzlu ama şöyle bir durum var dediğim gibi uzun süre kullanıyorum. Ben yine de V4 modelini bir deneyip inceleyip öyle karar vereceğim.

Nasıl olsa daha önemli olan kulaklık kısmını hallettik bs V2 Pro ile.

Evet hocam siz bir deneyin bakın az daha araştırın ona göre bakalım olmadı başka klavyelere yöneliriz.

Hocam konuyla alakasız olacak ama bu Synapse uygulamasını türkçe yapabiliyor muyuz? İnternette araştırdım ama bulamadım.

Hocam günaydın kulaklığı sipariş edeceğim de, fiyatlar çok dengesiz bi 10bin tl ye var bi 7bin. İkisi dr V2 Pro diye geçiyor. Tam olarak nasıl anlayacağız hangisinin güncel model olduğunu? Benim istediğim BT ve Wireless bağlantısı olan model.

Hocam günaydın kulaklığı sipariş edeceğim de, fiyatlar çok dengesiz bir 10bin TL'ye var bir 7bin. İkisi dr V2 Pro diye geçiyor. Tam olarak nasıl anlayacağız hangisinin güncel model olduğunu? Benim istediğim BT ve Wireless bağlantısı olan model.

Hocam linklerini atar mısınız bakayım bir.

Gamepower'ın her klavyesini alabilirsiniz çok kaliteli 2 senedir kullanıyorum.

O zaman platoon markasına bakabilirsin.
Hocam o markayı bilmiyorum pek, Razer Blackwidow marka model klavye de kullanacağım tercihimi.

Hocam linklerini atar mısınız bakayım bir.
Hocam satıcıya sordum uyumlu mu güncel mi diye . Ps5 uyumlu hem wireless hem bluetooth olan piyasaya son sürülen güncel modelmiş. Sipariş oluşturuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı